.

. Zdroj: archiv

Otestujte se: Vyberte si medvídka a zjistěte, co skrýváte i sami před sebou

Plyšový medvídek je jednou z nejmilejších hraček. A leckdo si svého plyšáka z dětství schovává na památku i v dospělosti. Jaký medvídek se líbí vám? Obyčejný, měkoučký a chlupatý, pletený... víte, že prozradí to, co tajíte i sami před sebou? Vyberete si jednoho a poznejte, co skrýváte před svým okolím i před sebou.

1.

1
1 | Zdroj: archiv

Je jedno, jestli se vám momentálně daří, nebo ne. Rádi byste žili v luxusu, i když jím často okázale pohrdáte a podobné medvídky byste prezentovali „ironicky“. Víte, že je zdravější své touhy si poctivě přiznat než je v sobě dusit.

Pokračování 2 / 6

2.

2
2 | Zdroj: archiv

Pokud vás někdo zastihne s knihou, bude to určitě hodnotná literatura, pokud si kupujete roztomilou drobnost, zdůvodníte si to touhou mít designovou věc. Ruku na srdce, nejste trošku, malinko snob?

Pokračování 3 / 6

3.

2
2 | Zdroj: archiv

Život je někdy tvrdý, a i když bojujete, někdy máte chuť přetáhnout si peřinu přes hlavu a před celým světem se schovat. Nebojte se říct si svým nejbližším o pomoc.

Pokračování 4 / 6

4.

4
4 | Zdroj: archiv

Váš život není tak dobrodružný, jak byste si představovali, očekávání zaostávají za realitou a na změnu nemáte dost kuráže. Zkuste začít malými krůčky, a tak se přiblížit k vytouženému cíli.

Pokračování 5 / 6

5.

5
5 | Zdroj: archiv

Roztomilé. Možná byste tohohle medvěda nikomu neukázali a cukrovou vatu ochutnáváte jen pod záminkou, že musíte zkusit, jestli je pro děti dost kvalitní. Dopřejte si i tyhle „zakázané radosti“.

Pokračování 6 / 6

6.

.
. | Zdroj: archiv

No, trošinku pozér, že ano? Když už medvídka, tak děsivého, aby vám to nekazilo image cynika. Uvolněte se trochu. Pokud je vám víc než 16, nemusíte za každou cenu předstírat, že v černé kůži i spíte.