...

... Zdroj: iStock.com

Odhalte své skryté vlastnosti podle měsíce, ve kterém jste se narodila!

Podívejte se pozorně do charakteristiky žen podle měsíce narození. I vědci potvrzují, že právě měsíc, v němž se narodíme, může ovlivnit to, jaká bude naše kariéra, milostný život i celková osobnost. Zkuste odhalit to, co o sobě možná nevíte nebo víte, ale neříkáte nahlas. Jaký typ ženy jste, pokud jde o měsíc vašeho narození? 

Leden

Ženy, které se narodily v lednu, jsou velmi ambiciózní a motivované k tomu, aby měly v životě úspěch. Berete svou práci velmi vážně a nikdy nedovolíte, aby vám někdo bránil v tom, co chcete. Je pro vás obtížné vyjádřit, co skutečně cítíte, a jen tak lehce se k vašemu nitru nikdo nedostane. Nejraději se pohybujete ve společnosti lidí, kteří s vámi sdílejí stejnou úroveň inteligence.

Pokračování 2 / 12

Únor

Ženy narozené v tomto měsíci mají nekonečnou trpělivost. Jen těžko je něco rozhodí. Milují romantiku a ocení velká gesta víc než kdokoli jiný. Může být někdy těžké přijít na to, co opravdu chtějí, protože se obvykle vyjadřují spíše nejasně. I když jsou ale trpělivé, občas se jejich nálada dokáže změnit. Je pro ně nanejvýš důležitá loajalita, a ve chvíli, kdy zjistí, že byste nebyli loajální, jednoduše se sbalí a beze slova odejdou.

Pokračování 3 / 12

Březen

Nikdo jiný nemá tolik šarmu jako ženy narozené v březnu. Březnové ženy k sobě dokážou přivábit, kohokoli si zamanou. Jsou kouzelné a krásné, ale je těžké je získat. Jsou totiž velmi opatrné, pokud jde o vztahy, protože se bojí zranění. Když se vám je ale podaří získat, buďte si jistí, že do vztahu vloží vše, co mají. Dávejte ale pozor, abyste jim nikdy neublížili, protože pak není šance je dostat zpět.

Pokračování 4 / 12

Duben

Dubnové ženy vynikají v komunikaci a umění přesvědčovat je jejich největší síla. Jsou vynikající diplomatky, vidí obě strany mince a často je druzí žádají, aby rozhodly to, co sami nedokážou. Jsou velmi důvěryhodné, a pokud je i vy přesvědčíte o tom, že se na vás mohou spolehnout, najdete v nich skvělé přátele či kolegyně. Mohou se někdy chovat příliš majetnicky, takže buďte trpěliví.

Pokračování 5 / 12

Květen

Květen je měsíc lásky a květu a stejně takové jsou i ženy narozené v tomto měsíci. Jsou pozitivní, přitažlivé a oddané těm, kteří získají jejich srdce. Nikdy nezapomínejte na interakci s těmito ženami, protože pouhá síla jejich osobnosti má na vaši mysl velký dopad. Jsou to ženy, které vám mohou dát životní lekce, které vás ovlivní navždy.

Pokračování 6 / 12

Červen

Jak se říká, zvědavost mohla kočku zabít, a to platí i o ženách narozených v tomto měsíci. Jsou taky zvědavé a neustále toužící po nových informacích a znalostech. Proto se nejlépe uplatní v umělecké branži. Jsou plné inovativních a jedinečných nápadů. I když mohou být velmi přímočaré, dokážou i skvěle manipulovat s ostatními, aby získaly to, co chtějí.

Pokračování 7 / 12

Červenec

Ženy narozené v červenci jsou klidné a nenechají se ničím vytočit. Raději se vyhýbají konfliktům a problémům. Jsou inteligentní a důvěryhodné, velmi často z nich vyzařuje aura záhadnosti. Ve svém životě mají nejraději stabilitu. Pokud dáte najevo nedůvěru, raději odejdou, než aby zůstaly a bojovaly.

Pokračování 8 / 12

Srpen

Ženy narozené v srpnu jsou známé svým smyslem pro humor. Povídání s nimi není nikdy nudné a vždy vás dokážou rozesmát. Tyto ženy jsou velkorysé a starostlivé, ale můžou být taky velmi sobecké. Vždycky budou chtít absolutně všechno.

Pokračování 9 / 12

Září

Ženy narozené v září jsou pravděpodobně velmi hezké, velmi důležitá je pro ně disciplína ve všech aspektech života. A to i tehdy, když jde o lásku. Nejsou moc spontánní, mají velká očekávání od sebe i od ostatních. Nesmíte je nikdy zradit, jinak udělají vše pro to, aby se pomstily.

Pokračování 10 / 12

Říjen

Říjnové ženy jsou často ovládány svými emocemi, ale velmi často svoje skutečné city před ostatními skrývají a hrají si na „odvážné“. Jsou pevně přesvědčené samy o sobě a své pravdě. Většinou mají dobré vzdělání a je těžké získat jejich důvěru. Budete muset tvrdě pracovat, abyste si je získali.

Pokračování 11 / 12

Listopad

Ženy narozené v tomto měsíci si cení ze všeho nejvíc pravdy. Nesnášejí lži a lhaní a dokážou lháře velmi dobře odhadnout. Jakmile jim někdo zalže, skončí s ním. Na listopadové ženy se můžete kdykoli obrátit se svými problémy, protože jim můžete věřit, že je nikomu neprozradí. Taky vám nebudou mazat med kolem pusy a vždy vám řeknou na rovinu, co si myslí.

Pokračování 12 / 12

Prosinec

Pokud jste snad hledali někoho jako doprovod na party, už nemusíte. Ženy narozené v prosinci jsou zábavné a milující dobrodružství. Jsou skvělé v komunikaci a taky jsou nesmírně otevřené. Ale nemyslete si, že je opijete rohlíkem, jsou velmi inteligentní. Pozor, rády a snadno podlehnou pokušení.