Video placeholde

Nový videoblog Báry Šťastné! Deset tipů, jak oslavit Valentýna bez kýče!

Jak slavíte Valentýna? Kupujete plyšáky, píšete zamilované valentýnky, čekáte od svých partnerů romantická gesta? Nebo vám všudypřítomná růžová a čokoládová srdce tak trochu lezou na nervy? Šéfredaktorka Mojí psychologie Bára Šťastná přichází s originálními nápady, jak celý svátek zamilovaných pojmout!

Ať už považujete Valentýna za importovaný svátek a oslavu komerce nebo ne, udělat svému milému radost vždycky stojí za to. A nemusí to být zrovna 14. února a rozhodně to nemusí být prostřednictvím čokoládového srdce nebo barevného spodního prádla.

Šéfredaktorka Mojí psychologie Bára Šťastná přichází na svém blogu s originálními nápady, jak Valentýna pojmout bez kýče! Podívejte se na ně na jejím videoblogu a uvidíte, že s Bárou budete "o deset procent šťastnější"!

Video placeholde

Zajímá vás olympiáda a hokej? Kompletní program turnaje najdete zde.

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!