..

.. Zdroj: UPC

Nový set top box pro příjem TV programů? Ne, nové pořady

Těšíte se na svůj oblíbený seriál, ale místo známé znělky vás v televizi překvapí černá obrazovka. To by po náročném dni naštvalo každého. Nenechte se zaskočit vypínáním programů v pozemní síti DVB-T a připravte se na další modernizaci vysílání včas!

Přechod na jiný formát, takzvané DVB-T2, začne už na konci listopadu v Praze a začátkem příštího roku bude pokračovat do dalších regionů. Pokrok jde dopředu a šíření televizního signálu se mění. To ale neznamená, že musíte své vybavení modernizovat i vy. Možná jste kupovali novou televizi či set top box při posledním přechodu na vysílače vyššího stupně a nechce se vám do velké investice znovu - proč taky, když jste za nový přístroj utratili hodně peněz a stále dobře slouží? Je tu jednodušší řešení, které určitě potěší i vašeho partnera či děti.

Stačí mít internet a digitální televizi od UPC. Nemusíte už řešit žádné antény ani přechody na nový formát DVB-T2. Stačí se jen připojit do zásuvky UPC. Pokud máte větší televizi, určitě uvítáte plnou HD kvalitu obrazu. Vhod přijde také možnost zpětného zhlédnutí - takže už nebudete muset spěchat k obrazovce, abyste oblíbený pořad stihli. Prostě si ho pustíte kdykoli budete chtít. Děti zase určitě ocení přístup do videotéky s více než 2 500 tituly. A věděli jste, že všechny volně šiřitelné programy, ale i české a slovenské programy, navíc vybraný balíček programů se sportem, filmy a seriály nebo dokumenty, které nejsou volně šířené, máte v UPC zásuvce máte v té nejlepší kvalitě? Toto všechno můžete získat k UPC internetu od 150 korun měsíčně.

..
.. | Zdroj: UPC

V případě, že už televizi od UPC máte, nemusíte se o nic starat, přechod na nový signál ani nezaznamenáte a rozhodně kvůli němu nemusíte nic měnit ani nic nového kupovat. Pokud si služby UPC chcete pořídit, stačí zavolat na číslo 241 005 100 přímo do UPC nebo je objednat na www.upc.cz. O vše ostatní už se postarají operátoři a technici společnosti.

Přechod na nový signál začíná konkrétně v listopadu v Praze na televizních vysílačích Praha-Žižkov a Praha – Cukrák, následovat budou v lednu například vysílače Votice – Mezivrata, Trutnov – Černá hora, Ústí nad Labem – Buková hora, Chomutov – Jedlák, Praha – Ládví a další. Nejintenzivnější budou měsíce únor až květen, kdy se starý signál vypne a nový spustí na většině vysílačů v celé republice. Přesný harmonogram najdete podle krajů a jednotlivých mulitiplexů například na tomto linku.