...

... Zdroj: iStock.com

Nejzuřivější znamení horoskopu: Najdete mezi nimi sebe nebo své blízké?

Na jejich gejzír emocí se můžete spolehnout téměř za každé situace. Jsou výbušní, rozpálit do běla je dokáže i zdánlivý nesmysl nebo maličkost. U některých máte pocit, že za to skoro nemohou, prostě se tak narodili. A je to tak, výbušnost má vepsanou v povaze celá polovina znamení horoskopu. Schválně – najdete mezi nimi sebe nebo své blízké?

Kozoroh

Pokud se někdo narodil ve znamení Kozoroha, znamená to, že s ním není lehké pořízení. Kozorozi mají vysoké sebevědomí a špatně snáší rady i kritiku.

Jsou pracovití a spolehliví, ale neříkejte jim, co mají dělat, to vědí sami nejlépe.

Nepochybujte o jejich odbornosti. Vůbec nikdy.

Pokračování 2 / 6

Vodnář

Vodnáři si váží opravdovosti a to je špatná zpráva pro všechny podvodníky, protože u Vodnářů se nechytnou. Naneštěstí mají Vodnáři stejnou averzi i k těm, kdo se je snaží změnit.

Pokud si myslí, že je komandujete jinak, než úplně nenápadně, dají vám vědět a navíc vás za to tajně nesnášejí.

Pokračování 3 / 6

Panna

Panny mají rády své jisté, a to zahrnuje i lidi. Měli byste být soustředění, když chtějí, abyste byli soustředění, zábavní, když chtějí, abyste byli zábavní, a vážní, když to vyžadují. Pokud si děláte věci podle svého, jdete Pannám na nervy.

Nemají rády lidi, kteří jsou bezohlední, nevědomí, nezodpovědní nebo prostě ignoranti.

Pokračování 4 / 6

Býk

Býci nesnášejí chlubily a lháře. Mají o sobě vysoké mínění, a pokud je chcete zastínit, rozhodně se jim to nebude líbit. Také si nepotrpí na sebevědomé, drzé nebo ješitné.

Stojí za zmínku, že vám to nikdy neřeknou do očí.

Pokračování 5 / 6

Štír

Štíři čekají, že je podrazíte. Očekávají zklamání, a proto jsou velmi podezřívaví. Jste pro ně vinni, dokud se neprokáže vaše nevina, snadno se urazí a zařadí vás na černou listinu, i když v podstatě ani nevíte proč.

Pokračování 6 / 6

Rak

Raci se rádi poslouchají a jsou rádi, když jejich názory přijímáte. Kritika je urazí a pozornost si dokážou vymáhat dost úmorně.

A pozor, prakticky nikdy neodpouštějí.