...

... Zdroj: iStock.com

Největší pohodáři horoskopu: Kdo z vašich blízkých má pevné nervy?

Někdo řeší situace s chladnou hlavou, někdo je bere na lehkou váhu a někdo je uzlíček nervů. Která znamení jsou největší kliďasové?

Rak

Jedno z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu ví, jak obstát v nejturbulentnějších podmínkách. Málokdy se pustí do hádky, protože ví, že nikdy není plodná. Mají rádi klid a očekávají, že to ostatní budou respektovat. Tvrdě pracují na tom, aby kolem sebe vytvořili stabilní prostředí bez stresu.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 6

Váhy

Nikdo nesnáší konflikty tak jako Váhy! Ano, plaché a tiché znamení zvěrokruhu nebaví představa vášnivých debat, konfrontací a konfliktů. Proto se snaží najít štěstí v každé maličkosti,a tím si připravuje cestu k dlouhodobému štěstí. Váhy vždycky hledají kompromis a mírní napětí.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Lev

Lvi milují život a jsou v téhle disciplíně z celého zvěrokruhu nejlepší. Snaží se vidět svět z té lepší stránky. Lev nenechá celý den zničit negativní událostí nebo myšlenkou a rychle se postaví na nohy. Je do jisté míry fatalista.

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Střelec

Střelec, jedno z nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu ve vesmíru astrologie, umí brát věci postupně. Snaží se co nejdéle vyhnout pocitu šoku a nezapojovat se do zbytečných dramat. Jsou prostě pohodáři, i když někdy před problémy spíš utíkají.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Ryby

Přestože jsou Ryby jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, jsou také dost vyrovnané. I když jsou hluboce emotivní, znají rozdíl mezi citlivostí a emocionálním výbuchem. Uchylují se ovšem často do světa snů.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Blíženci

Blíženci jsou pohodáři, jsou schopni být šťastní tam, kam je život zavane, nedávají najevo úzkost, dokážou uklidnit své okolí. Nejsou však zodpovědní, takže se nemůžete spolehnout, že jejich útěcha má oporu v realitě.

.
. | Zdroj: iStock