Lev

Lev Zdroj: iStock

Nejcharismatičtější znamení zvěrokruhu! Které to je a co je síla právě vašeho znamení?

Které znamení zvěrokruhu je neodolatelné? Kdo má v sobě charisma, které je nepřehlédnutelné nejen pro sexuální partnery, ale i přátele či kolegy? Co v sobě skrýváte právě vy? Každý z nás je jedinečný a má v sobě něco „zvláštního“, díky čemuž jsme přitažliví a odlišujeme se od ostatních. Čím můžete přitáhnout pozornost ostatních?

Beran (21. března – 19. dubna): Vaše vášeň

Osoby narozené ve znamení Berana jsou extrémně vášnivé, impulzivní, odhodlané a vysoce nezávislé. Berani jsou obvykle velmi okouzlující a přitažliví a bývají nejúžasnější milenci zvěrokruhu. Jsou sebevědomí, tvrdohlaví, vyžadují neustálý pohyb a nebojí se honit za vším, co od života chtějí. Prudká vášeň, kterou v sobě nesou, je činí naprosto neodolatelnými vůči ostatním znamením zvěrokruhu.

Pokračování 2 / 12

Býk (20. dubna – 20. května): Váš úspěch

Je něco víc sexy než žena nebo muž, kteří vědí, jak udělat svou práci správně? Býci jsou skromní, ale odhodlaní uspět a díky své vytrvalosti a tvrdohlavosti bývají vynikajícími vůdci v jakémkoli odvětví. Býci jsou loajální, ale také velmi velkorysí lidé, kteří se rádi obklopují krásnými věcmi. Také rádi rozmazlují své blízké.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (21. května – 20. června): Vaše moudrost

Lidé narození ve znamení Blíženců jsou neuvěřitelně inteligentní, přizpůsobiví, zvědaví a bezstarostní. I proto patří k jedněm z nejatraktivnějších znamení zvěrokruhu, protože jsou navíc skvělí vypravěči, a ještě lepší přátelé. Pokud musíte zrušit své plány nebo věci nefungují podle plánu, Blíženci to zcela určitě pochopí. A díky téhle úžasné vlastnosti se s nimi chtějí všichni přátelit. Lidé milují jejich temperamentní osobnost a nadšení pro cokoli. Musíte být však opatrní, i když jsou okouzlující, mají taky ostré jazýčky.

Pokračování 4 / 12

Rak (21. června – 22. července): Vaše spontánnost

Ti, kteří se narodili ve znamení Raka, bývají velmi sentimentální, starostliví a milující a je opravdu těžké se do nich nezamilovat. Někdy jsou velmi spontánní a nepředvídatelní, ale v životě je zajímá opravdu jediné – postarat se o každého ve své blízkosti. Vždy vám podají pomocnou ruku a pomůžou ostatním v tom, aby dosáhli toho, co chtějí.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. července – 22. srpna): Vaše kouzlo

Lvi jsou přirozeně okouzlující a nadšení lidé, a to jsou jejich dvě nejžádanější vlastnosti. Tito lidé jsou hvězdami od narození, jsou vždy v centru pozornosti a jejich nadšení je nakažlivé. Není pochyb o tom, že Lvi jsou okouzlující a vyzařují slunce, ale pozor, mohou být taky občas egoističtí a manipulativní.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. srpna – 22. září): Vaše inteligence

Lidé narození ve znamení Panny jsou komunikativní, citliví, organizovaní a starostliví lidé, kteří jsou vždy druhým k dispozici. Rádi vyřeší jakýkoli problém. Nejatraktivnější jejich vlastnost je pak jejich inteligence. Neexistuje nic svůdnějšího než někdo, kdo se nebojí výzev a rád čelí problémům.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. září – 22. října): Vaše citlivost

Váhy jsou velmi citliví a diplomatičtí lidé, kteří usilují o mír, rovnováhu a harmonii. Vždy dokážou poznat, jak se druzí cítí. Váhy tady budou pro vás, když potřebujete pomoc nebo podporu, ale budou tady i ve chvílích, kdy chcete diskutovat o emocionálních nebo filozofických problémech.

Pokračování 8 / 12

Štír (23. října – 21. listopadu): Vaše tajuplnost

Štíři jsou velmi intenzivní a záhadní lidé, kteří vás budou neustále nutit přemýšlet o tom, co se vlastně stalo a co si vlastně myslí. Jejich temná a tajemná stránka je velice přitažlivá pro další znamení zvěrokruhu. Další žádoucí vlastností Štírů je jejich vášeň pro to, čemu věří. Nebojí se říkat svůj názor a budou vždy bojovat za to, co je podle jejich názoru správné.

Pokračování 9 / 12

Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Vaše laskavost

Lidé považují u Střelců za nejatraktivnější laskavost a spontánnost. Tito lidé jsou něžní, temperamentní, milí a dobrodružní. Jsou to velice aktivní a energičtí lidé, kteří si cení poctivosti a vždy přicházejí s novými zábavnými nápady nebo novými dobrodružstvími, aby využili svůj čas. S nimi se nudit nebudete a to vás na nich přitahuje.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna): Vaše síla

Kozorozi jsou známí tím, že jsou vytrvalí, neuvěřitelně soustředění a odhodlaní uspět ve všech oblastech svého života. Zůstávají pevní ve své víře a ve svých hodnotách a může být těžké je změnit. To je ale to, co je na nich atraktivní.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (20. ledna – 18. února): Vaše bláznovství

Lidé narození ve znamení Vodnáře bývají přitažliví pro svou drzost a sklony k bláznovství. Obvykle vidí život jinak než ostatní a jsou nejatraktivnější, když jsou ve svém živlu. Vodnáři jsou taky nesmírně milující a pečující a budou při vás stát i v těch nejtěžších chvílích. Jejich přátelský přístup z nich dělá naprosto neodolatelné bytosti.

Pokračování 12 / 12

Ryby (19. února – 20. března): Vaše flexibilita

Ryby jsou vysoce emotivní a flexibilní lidé. Jsou to skvělí posluchači, takže pokud máte nějaký problém, naslouchají, aniž by soudili nebo vás přerušovali. Pak vám dají ty nejlepší rady. I když bývají někdy naivní, Ryby mají „staré duše“ a jsou velmi moudré, takže si nenechají nic líbit.