Violet Moon

Violet Moon Zdroj: Violet Moon

Nákup povlečení nebývá snadný, poradíme vám jak na to

V ložnici strávíme až třetinu života, a proto se vždy vyplatí věnovat tomuto místu mimořádnou pozornost, ať už se to týká výběru lůžek, matrací i povlečení, jehož výroba prošla v posledních letech hned několika inovacemi.

Už se nemusíte obávat závadných barev na textilu, monotónních vzorů, ani netypických rozměrů. Pokud zvolíte vhodného prodejce, nepochybně najdete přesně to, co hledáte. Dnes se zaměříme na atypické povlečení.

3D povlečení málokdo odolá

Už je to tak. S 3D rozměry se setkáte také v oblasti lůžkovin a sednou zejména těm, kteří preferují originální a výrazné dezény. Trojrozměrné motivy opticky vystupují z prostoru a hravě učarovaly jak dospělým, tak i dětem. Protože se fantazii meze nekladou, tak si 3D povlečení můžete pořídit prakticky v jakémkoliv designu za vcelku slušné peníze. Oblíbené jsou motivy přírody, domácích i divokých zvířat či světových metropolí.

Zajímavé povlečení pro dlouhány? Žádný problém!

Pokud se řadíte k vyšším lidem, či máte nějakého dlouhána doma, určitě řešíte možnosti prodlouženého povlečení, jež je o 20 cm delší než to klasické. Ačkoliv byla v minulosti nabídka lůžkovin tohoto druhu vcelku omezená, dnes je vše jinak, a ke klasickým vzorům prodejci nabízí rovnou i prodloužené verze.

Violet Moon
Violet Moon | Zdroj: Violet Moon

Francouzské povlečení nejen pro zamilované

Mnoho lidí rádo spí s partnerem pod jednou peřinou, a z tohoto důvodu si pořizují tzv. francouzské přikrývky o velikosti 200 × 220 cm. Tento rozměr již nabídne dostatečný komfort i pohodlí, a tak je nasnadě si pořídit také francouzské povlečení, které se prodává v setu se dvěma povlaky na polštář a jedním na přikrývku. I v tomto případě budete mít na výběr z pestré palety barev i vzorů.

Violet Moon
Violet Moon | Zdroj: Violet Moon

Dobrá rada na závěr

Nákup povlečení nemusí být vždycky hračka, proto se nejprve ujistěte, jaký materiál či rozměr vám bude vyhovovat, a až pak vybírejte design. Pro nákup doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde vás čeká nejen krásné ložní prádlo, ale také školený personál, který je vždy připraven vám pomoci.