Video placeholde

Na Mlýnku: Rebelbean Vlněna, kavárna vám nahradí kancelář

V prostoru areálu bývalé továrny Vlněna roste nové centrum Brna. Rebelbean jsou vizionáři a už teď tu postavili svoji vlajkovou loď mezi kavárnami. Navštivte s vlogerem a baristou Jaroslavem Slámečkou tohle úžasné místo a zjistěte, čím je tahle kavárna výjimečná a co všechno tu můžete, kromě vlastní pražené kávy, ochutnat.

Prostor v Brně pro nerušenou práci? Zkuste Rebelbean

Kdo jiný by měl prezentovat Brno než domácí pražírna Rebelbean. V roce 2013 Michal Stece a Honza Špalek připravili svoji první dávku kávy. A dnes jsou tahouni scény. Praží výběrovou kávu, a jak už název naznačuje, nebojí se při tom jít svou vlastní cestou.

Jejich další myšlenkou ale bylo vytvořit kavárenský openspace, místo, kde se dá celý den nerušeně pracovat, popíjet dobrou kávu a užívat si prostor jako takový. Z toho vychází i samotný koncept kavárny. Sami se obsloužíte na baru, rovnou zaplatíte a pak už vás neobtěžují servírky ani číšníci s "kasírtaškou".

Užívejte života plnými doušky... a dejte si k tomu šálek vynikající kávy

Žijeme kávou. Děláme věci po svém. Nejdeme s davem. Jsme Rebelové. To jsou slogany, které hovoří za vše. Kluci staví svou značku na rebelském životním stylu, na rock 'n' rollu, na užívání si života plnými doušky. Stejně jako kávy.

Samozřejmostí je, že v Rebelbean můžete uspokojit nejen chuťové pohárky, ale i svůj žaludek. V nabídce najdete celou řadu vynikajících dortů a koláčů od nejlepších místních cukrářů, nechybí ani oblíbené plněné bagely.

Jaký je tým, který stojí za tímhle skvělým nápadem, a co všechno můžete v brněnském Rebelbean ochutnat? To vše se dozvíte ve videu v úvodu článku, kterým vás provede vloger a spoluzakladatel pražírny Candycane coffee Jaroslav Slámečka.