Video placeholde

Na Mlýnku: Dejvická kavárna Místo je skvělá na rychlé presso i pomalý brunch

Místo ke schůzce, na rande, na kávu, místo pro tebe. Takto by se dala ve zkratce popsat legenda pražských kaváren. Navštivte s vlogerem Jaroslavem Slámečkou Místo, které Dejvicím zkrátka chybělo, a nechte se unést opojnou vůní kávy z pražírny Doubleshot.

Káva z pražírny Doubleshot a velkorysý prostor

Před otevřením Místa v pražských Dejvicích jste mohli jejich kávu ochutnat v kavárně Můj šálek kávy nebo v Alza espresso bar. Jak ale sami majitelé všech tří oblíbených podniků dodávají, až kavárnaMísto jim poskytla dostatečný prostor. Mohou tak k přípravě jedinečné a v naší zemi možná už legendární kávy z pražírny Doubleshot využít nejnovější technologie a postupy a přinášet zákazníkům stále něco nového.

Snídaně v Praze? Zkuste Místo

Místo je podnikem, kde si můžete sednout s kávou na schody a během pár minut běžet na další schůzku nebo zalézt do některého z příjemných zákoutí, nerušeně si přečíst noviny a vychutnat víkendovou snídani. Právě pro ně je tato kavárna vyhlášená. Většinu nabízených pokrmů zde připravují sami a snaží se využít sezonních ingrediencí. Proto každé tři měsíce obměňují jak menu, tak nabídku dezertů.

Jaký je tým, který stojí za těmi nejznámějšími pražskými spoty s kávou Doubleshot, a co všechno můžete v dejvickém Místě ochutnat? To vše se dozvíte ve videu v úvodu článku, kterým vás provede vloger a spoluzakladatel pražírny Candycane coffee Jaroslav Slámečka.

Víte, která pražská kavárna je pod vládou žen? Navštivte vršovické CAFE JEN >>>