Monika Koblížková na módní show Met

Monika Koblížková na módní show Met Zdroj: MET

Monika Marešová bude na titulní stránce časopisu Dieta

Moniku Marešovou, dříve Koblížkovou, sleduje na Instagramu přes dvě stě tisíc lidí. Vždy měla svůj osobitý styl, ale po boku Leoše Mareše se stala opravdovou módní influencerkou.

Monika Koblížková poznala Leoše Mareše na svatbě svého kamaráda, stylisty Filipa Vaňka před necelými třemi lety. Do té doby byla známá maximálně u lidí z módní a novinářské branže a na Instagramu ji sledovalo pár tisíc nadšenců. Monika měla už tehdy svůj styl, který byl jednoduchý, minimalistický, trochu rock chic, trochu tomboy.

S Leošem po boku se z ní stala opravdová módní ikona. Zatímco dříve Monika často sázela na osvědčenou černou a jednoduché střihy, dnes se s notnou podporou svého kamaráda a nyní i dvorního stylisty Filipa Vaňka neváhá vrhat do různých experimentů a ještě za čerstva zkoušet nové trendy.

Monika na sobě ale také tvrdě pracuje. Vyznává zdravý životní styl a se svými fanoušky sdílí i pravidelné návštěvy fitka, kde cvičí pod dohledem osobního trenéra. Co všechno Monika dělá pro svou krásnou postavu, co má ráda a co ji baví, se už brzy budete moci dočíst v časopise Dieta!

Červencové číslo s Monikou Marešovou můžete objednávat už nyní prostřednictvím sms a my vám ho doručíme až do schránky!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

DIETA1807W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ULICE ČP mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: DIETA1807W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 50 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz. Všechny objednávky budou expedovány nejdříve od 25. června 2018.