.

. Zdroj: iStock

Minulé životy podle horoskopu: Neuvěříte, kým jste byli!

Také máte občas pocit, že nějakou situaci už jste zažili, a bezpečně víte, že to není reálné? Říkáte si někdy, že ve vás snad dřímají emoce z minulých životů? Pak vás určitě bude zajímat, že znamení zvěrokruhu vám může pomoci určit,kým jste byli. Velký vliv na to má kromě konkrétního znamení taky astrologický dóm. Těch je dvanáct a reprezentují různé oblasti životních činností a potřeb. Minulé životy patří do dvanáctého dómu, protože ten řídí nevědomá mysl, duchovno, tajemství, podvědomá paměť a taky karmický dluh.

Občas jako by se nám vynořily v mysli vzpomínky na minulé životy. Čas od času na nás vyskočí ze snů, při meditaci nebo ve chvíli, kdy prožíváme takzvané deja vu. A možná někdy silně cítíte sympatii k nějaké profesi, aniž víte proč. Možná jste byli v minulém životě právě tím, o kom se vám zdá.

Beran: válečník, bojovník, rytíř nebo básník

.
. | Zdroj: iStock

Berani v sobě mají válečný instinkt a patří k lidem, kteří nevědí, kdy přestat. Jsou to osoby vytrvalé a dokážou zatnout zuby. Nikdy neutečou z boje, vždy jdou stále dopředu. Protože je váš dvanáctý dóm ve znamení Ryb, můžete být také hluboce duchovně založení, tajemní a také poetičtí.

Pokračování 2 / 12

Býk: Vůdce, průkopník, průzkumník

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Býci jsou lidé, kteří jsou ve svých rozhodnutích vždy pevní. Vědí, co to znamená neuhnout z cesty. Obvykle jsou pro ostatní příkladem. Jsou ale takové jemné duše, které umožňují ostatním, aby byli úspěšní. Ve dvanáctém dómu máte ale Berana, takže jste mohli být také velmi agresivní a nebojácní vůdci, kteří bojovali za to, čemu věřili, bez ohlédu na důsledky.

Pokračování 3 / 12

Blíženci: Léčitel, bylinkář, podnikatel

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Blíženci mají zlaté srdce, které krvácí pro ty, kteří to potřebují. V minulém životě jste určitě pečovali o zraněné duše, protože jste dokázali hluboce cítit bolest druhých. Přesně víte, jak se postarat o ty, kteří mají bolesti. V minulých životech jste bezelstně pomáhali těm, kteří to potřebovali. Ve dvanáctém dómu máte ale Býka, takže je také šance, že jste byli materialisticky založení a užívali si radostí života a pohodlí.

Pokračování 4 / 12

Rak: Diplomat, vyjednávač, spisovatel

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Raci jsou vysoce adaptabilní lidé s ostrou myslí. Jsou také velice taktní a skvělí při vyhodnocování situace. Podle toho taky jednají a obvykle správně. Mají tendenci vynikat v umění, vytvářet to nejlepší i z naprosto bezvýchodné situace. Přesně vědí, jak změnit cokoli ve svůj prospěch. V minulém životě jste byli pravděpodobně vysoce kvalifikovaní diplomaté nebe vyjednávači. Dvanáctý dóm v Blížencích vás zase mohl předurčit k tomu, abyste byli skvělí intelektuálové, zřejmě spisovatelé.

Pokračování 5 / 12

Lev: Umělec, malíř, sochař nebo samaritán

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Lvi jsou velmi expresivní a současně emocionální. Vědí, co jejich srdce potřebuje a po čem touží. Dobře vědí, jak toho mohou dosáhnout, ale nejdůležitějším přínosem je jejich schopnost přimět svět k tomu, aby viděl stejně, jak chtějí oni. V předchozích životech jste byli pravděpodobně umělcem, malířem nebo sochařem, kteří přejmenovali svět k obrazu svému. Dvanáctý dóm v Raku z vás ovšem mohl udělat i samaritána, který pečoval o ostatní.

Pokračování 6 / 12

Panna: Myslitel, filozof nebo vysoce postavený úředník

Panna
Panna | Zdroj: iStock

Panny jsou lidé, kteří žijí ve vlastních myšlenkách. Mají svůj vlastní svět ve své hlavě, svět, který si vytvořili. Jejich myšlenky a perspektivy jsou pro ně hodně důležité a podle nich hodnotí i ostatní. Ve svém předchozím životě byli pravděpodobně myslitelé, filozofové nebo vysoce postavení a vážení úředníci. Dvanáctý dóm ve Lvu je předurčuje i k tomu, že byli mocnými panovníky.

Pokračování 7 / 12

Váhy: Soudce, právník, léčitel

.
. | Zdroj: iStock

Váhy milují harmonii a mají schopnost soudit opravdu spravedlivě. Jejich duše nezná předpojatost a právě to definuje jejich osobnost. Nemají předsudky, věří v rovnost a spravedlnost. V minulých životech byli pravděpodobně soudci. Zemitá Panna ve dvanáctém dómu znamená, že se mohli také věnovat přírodní medicíně a léčení druhých.

Pokračování 8 / 12

Štír: Vrah, zabiják, umělec

.
. | Zdroj: iStock

Štíři mají tajemnou osobnost a nebezpečnou stránku, o které ví jen málo lidí. Jsou schopni v případě nutnosti zabít, pokud je bude někdo nevědomky provokovat, nebo být bezohlední. V minulých životech byli pravděpodobně vrahy, zabijáky nebo tím, kdo zabil pro dobrou věc. Váhy ve dvanáctém dómu značí, že jste byli smyslní a vysoce kreativní, takže jste mohli být i umělcem.

Pokračování 9 / 12

Střelec: Spisovatel, hudebník nebo vědec

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock

Střelci jsou svobodomyslné bytosti, které se nerady nudí. Jsou požehnaní talentem a umí tvrdě pracovat. Vědí totiž, že jedině tvrdou prací dosáhnou svého cíle. Na druhé straně mají tvůrčí duši a svůj potenciál najdou v hudbě nebo v oblasti psaného slova. V minulém životě byli zřejmě spisovatelem či hudebníkem. Ve dvanáctém dómu mají Štíra, takže jsou také intenzivní a posedlí. V předchozím životě díky tomu mohli také zkoumat a být vědcem.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh: Ochránce, spasitel nebo cestovatel

Kozoroh
Kozoroh | Zdroj: iStock

Kozorozi rádi chrání slabší. Mají otevřené srdce a dávají plnými hrsti lásku kolem. V minulém životě byli pravděpodobně spasitelem nebo knězem. Díky dvanáctému dómu ve Střelci však mohli být také cestovatelé, kteří touží po dobrodružství.

Pokračování 11 / 12

Vodnář: Motivátor, myslitel nebo politik

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock

Vodnáři jsou obecně velmi inspirující pro druhé. Jsou stvořeni k tomu, aby vynikli a byli motivováni k úspěchu. Dělají to takovým způsobem, aby je ostatní následovali. Dávají druhým naději, že i oni můžou dokázat mnohem víc než to, co dělají teď. V minulém životě byli pravděpodobně motivátory či vůdci. Díky dvanáctému dómu v Kozorohu jste byli ambiciózní a odhodlaní, takže je možné, že jste byli politikem.

Pokračování 12 / 12

Ryby: Vizionář, myslitel nebo rebel

.
. | Zdroj: iStock

Ryby vidí svět z jiné úhlu. Nejsou to lidé, kteří by se snadno přizpůsobili společenským normám, ale jdou po vlastní cestě. Mají svou vlastní vizi toho, jak by měl svět vypadat. V předchozím životě byli pravděpodobně vizionáři či někým, kdo dokázal zlomit bariéry pro vytvoření něčeho nového. Dvanáctý dóm ve Vodnáři zase poukazuje na to, že jste mohli být v předchozím životě nekonvenčním rebelem, který se nikdy neztratil v davu.