...

... Zdroj: iStock.com

Máte karmický dluh? Odhalte ho a napravte chyby z minulých životů!

Karma je vlastně zákon příčiny a následků. To, co jste v minulosti vytvořili – dobré či zlé – vrací se k vám zpět. K nápravě chyb z minulých životů můžete přijmout i další zátěže a tomu se v numerologii říká karmický dluh. Ten představují čísla 13, 14, 16 a 19. Záleží ale taky na tom, kde se tahle čísla nacházejí ve vašem životě.

Jak zjistíte, zda máte karmický dluh? Podle data narození a také podle vašeho jména. Kromě výpočtu životního čísla (čísla osudu) si musíte vypočítat svoje osobnostní číslo (vypočítá se ze všech písmen obsažených ve jméně) a také číslo touhy srdce (vypočítá se ze všech samohlásek ve jméně).

tabulka numerologie
tabulka numerologie | Zdroj: archiv blesku

To vypočítáte podle speciální tabulky, v níž se k písmenům abecedy přiřazují číslice od 1 do 9. Jestli číslo karmického dluhu představuje zároveň vaše životní číslo, bude vás pronásledovat nepřetržitě. Jestli je číslo karmického dluhu totožné s číslem srdce, budete mít v životě tendenci dělat chybná rozhodnutí. Pokud je pak číslo karmického dluhu stejné, jako je vaše osobnostní číslo, pak to pocítíte v oblasti zdraví a v sociálních interakcích.

Článek pokračuje na další kapitole. >>>

Pokračování 2 / 6

Jak vypočítáte číslo karmického dluhu?

A jak vypočítáte číslo vaší životní cesty neboli číslo osudu? Všechny číslice vašeho narození sečtěte, až získáte jednu číslici. Pokud vám vyjde číslo 11, už dál nepokračujte, jedenáctka je speciální číslo. Narodili jste se například: 29. 5. 1967. Sčítejte: 2+9+5+1+9+6+7 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3. Vaše životní číslo je trojka.

Pokud vám vyšlo číslo životní cesty 13/4, 14/5, 16/7 nebo 19/1, máte karmický dluh, který musíte v tomto životě splatit. Karmický dluh pocítíte hlavně v době dospívání nebo v době takzvané krize středního věku, mezi 40. a 50. rokem života. Někteří odborníci na karmu tvrdí, že všichni, kdo se narodili ve 13., 14., 16. a 19. století, tady jsou proto, aby se zbavili energie spojené s těmito čísly v předchozím životě.

numerologie
numerologie | Zdroj: istock.com

Pokračování 3 / 6

Číslo 13

Pokud vám vyšlo číslo třináct, máte dluh ve vaší karmě. Projeví se v životě v podobě lenosti a frustrace. V minulosti jste „jeli“ na úkor ostatních, a to musíte v tomto životě změnit. Najděte si způsob, jak být úspěšný, prostřednictvím motivace a odhodlání. Nespoléhejte na druhé, aby se věci změnily. V minulém životě jste taky přijímali nesprávná rozhodnutí a v tomto životě budete muset překonávat znova a znova překážky. Pokud chcete svůj dluh z minulých životů „opravit“, musíte tvrdě pracovat, abyste dosáhli cíle. Jen pozor na to, abyste se nestali workoholikem. Vaši karmu musíte srovnat, ne ji přehodit jiným směrem.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Číslo 14

Jestli vám vyšlo číslo 14, máte dluh ve vaší karmě. S tímto číslem je spojená mocenská hra. Zřejmě máte tendenci ovládat jiné lidi a něco z vaší minulosti nebo jiné inkarnace ohrozilo váš smysl pro svobodu a právo na individualitu. Jste nucení se pořád přizpůsobovat novým nečekaným situacím. Velmi často mívají lidé s tímto číslem potíže se závislostmi, jako jsou drogy a alkohol. Základním předpokladem je vzít život do vlastních rukou, naučit se ovládat sebe sama v jakékoli situaci. Ujistěte se, že neohrožujete nezávislost druhých lidí prosazováním vlastní vůle. Musíte se naučit dělat také kompromisy.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Číslo 16

Karmický dluh čísla 16 znamená problémy s vlastním egem. Vaše lekce v tomto životě budou ve znamení obětí. Budete se muset naučit spadnout a znova vstát, podobně jako Fénix z popela. V minulém životě jste možná zastávali nějakou autoritativní pozici, takže teď se budete muset naučit zbavit se velkoleposti a naučit se přijímat i menší uznání. Mít šestnáctku jako karmický dluh je jako předem prohraná bitva, ale když se naučíte být pokorní, budete úspěšní a spokojení. Máte-li tento karmický dluh, buďte také opatrní a nepřehánějte to s egoismem, jinak můžete skončit osamělí.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Číslo 19

Karmický dluh čísla 19 naznačuje, že jste v minulých životech měli nějaký talent nebo dovednosti, které jste využívali sobecky, pro svůj osobní zisk. To samo o sobě není tak špatná věc, ale zdá se, že jste přitom mohli zapomenout na ty, kteří potřebovali pomoct. Vaším úkolem v tomto životě je naučit se více dávat, pomáhat a učit se přijímat pomoc od druhých lidí. Nedovolte, aby vaše nezávislá povaha a vaše pýcha byly vaším pádem. Ukažte ostatním přátelství, lásku a náklonnost.

...
... | Zdroj: iStock