...

... Zdroj: iStock.com

Máte je v okolí? 6 znamení zvěrokruhu, ze kterých vyzařuje negativní energie

Negativní energie, stejně jako ta pozitivní, může být předávána z jedné osoby na druhou a může vytvářet nepříjemnou atmosféru. Bohužel některá znamení zvěrokruhu to dělají podvědomě, aniž by to byl jejich přímý záměr. Kdo k nim patří a kdo vyzařuje negativní vibrace? Kdo vidí spíše nepohodu, nezdary či katastrofu za každým rohem? Je to těchto šest znamení.

Štír

Štíři cítí vše, co prožívají, velmi intenzivně a jsou chvíle, kdy mají potíže svoje pocity ovládnout. Je to, jako by jejich emoce byly přímo na povrchu – a stačí jakákoli maličkost a dojde k výbuchu. Jejich negativní energie se projevuje podle výkyvů nálady a také kvůli jejich neschopnosti zůstat v klidu, když se začnou věci zhoršovat.

.
. | Zdroj: iStock

Tip na video: Co letos čeká jednotlivá znamení v lásce?

Video placeholde

Kozorozi uvolňují negativní energii, která znemožňuje interakci s ostatními lidmi. Je to obvykle tehdy, když se cítí unavení a vyčerpaní. Kozorozi jsou velmi často plní svých osobních dramat a negativních pocitů, takže jim už nezbývá dost pozitivní energie na to, aby mohli pomáhat někomu jinému. Jsou to ve své podstatě velcí sobci a jejich egoismus nezná mezí.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 5

Rak

Negativní energie Raka směřuje zejména k němu samotnému. Raci totiž mají tendenci myslet si o sobě, že nejsou hodní toho, aby se jim děly dobré věci. Pořád je zajímá, jestli někdy budou šťastní nebo úspěšní, a to v nich znova a znova vytváří negativní vibrace. Ve své podstatě jsou Raci melancholici, kteří jsou ovlivňováni pasivní agresí. Jakmile začnou uvolňovat negativní energii, může to silně zpochybnit jejich činy a Rak si začne myslet, že je celý svět proti němu. Proto má sklony chovat se i k lidem kolem sebe zlomyslně a nikomu nedůvěřuje.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Tip na video: Budete letos při penězích? Co říká astroložka?

Video placeholde

Pokračování 3 / 5

Ryby

Když se Ryby dostanou do negativního víru energie, mají tendenci být samy a omezují interakce s ostatními lidmi, a to i s těmi nejbližšími. Být sám sebou nemusí být nutně špatná věc, ale když to trvá delší dobu, není to zdravé a může to ublížit všem. Aby Ryby minimalizovaly negativní myšlenky, které by mohly vysílat navenek, je důležité, aby posilovaly svou soucitnost.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Panna

Ví se, že Panny mají tendenci být sebekritické, ale jakmile se zacyklí v negativní energii, jejich kritické oko může být bohužel zaměřeno na ostatní lidi. Panny bývají v takovém případě velmi hyperkritické a dokážou bičovat kdekoho kvůli maličkosti. To není dobré pro nikoho. Když však dokážou včas odhadnout svoje pocity, budou schopny přestat s negativními myšlenkami. Pokud to nedokážou, poškodí nejen svou sebeúctu, ale i vztahy s ostatními.

Panna
Panna | Zdroj: iStock

Tip na video: Jak to letos mají jednotlivá znamení se zdravím?

Video placeholde

Pokračování 5 / 5

Vodnář

Jakmile začne Vodnář vyzařovat negativní vibrace, má sklon chovat se realisticky a vidět věci takové, jaké jsou. A začne to dávat patřičně nahlas najevo všem kolem. Jeho chování je pak velmi domýšlivé a cynické. To vše působí bohužel navenek velmi toxicky. Aby tuhle temnou stránku povahy minimalizovali, měli by se Vodnáři obklopovat lidmi, kteří uvažují podobným způsobem jako oni.

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock