Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Zdroj: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Láká vás tajemný Island? Vyhrajte luxusní zájezd v hodnotě 70 000 Kč

Chtěli byste se podívat na Island? Příroda je hlavním důvodem, proč se na Island vydat. Pestrá vodní říše nabízí dech beroucí pohledy na gejzíry, ledovce, jezera, vodopády a řeky. Největším lákadlem Islandu je ale polární záře.

Kdy za polární září vyrazit?

Hlavním klíčem k pozorování polární záře na Islandu je mít dostatek tmy. Polární záře totiž probíhá po celý rok, ale sluneční svit nám ji od jara do léta schovává do svých paprsků. Ideální je proto vyrazit mezi zářím a dubnem, to jsou šance na spatření nejvyšší.

Pořádně se vybavte!

Základem toho, abyste si zážitek z polární záře užili, je pořádně teplé oblečení. Při balení se podívejte, do kolika stupňů je vaše zimní oblečení určené. Jestli je pouze na “normální” zimy, tak si pořiďte pořádné severské vybavení. Jinak se vám může lehce stát, že místo polární záře budete pozorovat své zmrzlé palce u nohou.

Kleenex Balsam – ideální parťák na cestu na Island

Kapesníky jsou důležitou součástí cestovatelské výbavy a proto ve chvíli, kdy balíte na cestu, je dobré na kapesníky nezapomenout. Nikdy nevíte, kdy vás zaskočí okamžik, kdy budete kapesníky potřebovat. S kapesníky Kleenex Balsam si navíc dopřejete malý luxus i na cestách. Balzám s výtažkem z měsíčku lékařského, kterým jsou kapesníky potaženy, pečuje jemně o okolí nosu a zmírňuje následky častého utírání nosu. Kleenex Balsam jsou pevné, přesto jemné kapesníky. KLEENEX® Balsam je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní. Kapesníky KLEENEX® Balsam jsou k dostání v boxu a na cesty se hodí kapesní balení.

Freudenberg Home and Cleaning Solutions
Freudenberg Home and Cleaning Solutions | Zdroj: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Jak soutěžit o zájezd na Island pro dva?

Je to snadné. Nakupte kapesníky Kleenex, pošlete účtenku a s trochou štěstí můžete vyrazit. Kupte v jakékoliv kombinaci 3 balení kapesníků Kleenex, zaregistrujte se v termínu konání soutěže na webové stránce www.balsamkleenex.cz a budete zařazeni do soutěže. A pak už zbývá jen to štěstí a cesta na Island se stane skutečností. Více informací naleznete na www.balsamkleenex.cz.