S výběrem vám pomůže vyškolený personál.

S výběrem vám pomůže vyškolený personál. Zdroj: dm

Kupte celé Vánoce na jednom místě

Vyřešte štědrovečerní večeři, dárky i dekorace na jednom jediném místě, aniž byste museli stát jedinou frontu! Kde? To vám hned prozradíme. A dokonce vám dáme tipy, po čem byste se měli rozhodně porozhlédnout.

Rozpalte plotnu!

Pohodlně se usaďte, zapomeňte na nekonečný shon a stres při čekání před kasou v supermarketu, protože všechny potřeby pro pečení najdete na dm online shopu! Ušetřete čas, uvařte si domácí punč, usedněte k počítači a naplňte košík přes internet. Značka dmBio vám nabízí celé spektrum surovin pro pečení i vaření. Také si můžete koupit rovnou hotové cukroví.

Jaké skýtá značka výhody? Všechny produkty vyrábí pouze v bio kvalitě, klade důraz na profesionalitu a spolehlivost svých dodavatelů. Vysoký standard dmBio vám zaručí lahodnou chuť všech vánočních dobrot.

Ježíšek tam nakupuje taky

V dm drogerii online najdete také dárky pro celou rodinu. Vedle kosmetiky prvotřídních privátních značek trend IT UP, alverde či Balea a tradičních výrobců dekorativních či pečujících přípravků nechybí ani doplňky stravy, vitamíny, výtečné čaje nebo svíčky. Nejmenším jistě uděláte radost vybavením pro miminka od babylove, od značky specializující se na produkty pro první roky života, ale i pro novopečené nebo nastávající maminky.

S výběrem vám pomůže vyškolený personál.
S výběrem vám pomůže vyškolený personál. | Zdroj: dm

Nenechte si ovšem ujít kategorii foto. Ta vám dává totiž příležitost vytvořit skutečný dárek od srdce. Sestavte fotoknihu plnou vzpomínek na společné chvíle s vašimi nejbližšími. Nebo pro ně připravte kalendář, aby si každý měsíc v roce mohli připomenout, co zažívali loni touto dobou, jaký kus cesty ušli, kam je osud zavál. Milovníci teplých nápojů nepochybně ocení hrníček s oblíbenou fotografií.

Krásně vyzdobeno

Sháníte originální balicí papír a jmenovky na dárky, svíčky pro vánoční atmosféru nebo sváteční ubrousky? dm drogerie vás nezklame ani v tomto případě. Domov vám navíc pomůže zkrášlit i prostřednictvím spolehlivých čisticích prostředků. Vyberte si oblíbený či potřebný typ produktu, vůni, párkrát klikněte a je to. Vše potřebné pro blyštivou domácnost za rozumnou cenu je na cestě!

Nezapomeňte na Alíka

V dm drogerii nepřichází zkrátka ani domácí mazlíčci. Pro ně je v dm online shopu vyčleněná celá jedna sekce, kde snadno nakoupíte krmivo pro psy, kočky, hlodavce i ptáky, laskominy nebo přípravky pro ochranu svých zvířecích parťáků. Z nabídky pro ně vyberete večeři, zákusek i dárky pod stromeček. Jen pozor, ať je nevyčmuchají!