...

... Zdroj: iStock.com

Které páry zvěrokruhu mají nejhlubší spojení? Vybrali jste si správně?

Kterým dvojicím to podle zvěrokruhu pravděpodobně bude fungovat mnohem lépe než jiným? A proč právě tyhle páry mají hlubší spojení než ostatní? Jsou to následující důvody, díky nimž jim to spolu bude klapat.

Váhy + Štír

Váhy a Štír jsou úžasní přátelé a partneři, protože jsou oba intenzivní a tajemní. Váhy chtějí, aby je někdo skutečně našel, Štír je posedlý lidmi ve svém životě. Váhy přebírají roli poradce a Štír v tom nachází velkou útěchu. Společně vytvářejí tuto nádhernou symbiózu, která splňuje obě jejich potřeby. Váhy a Štíři nejprve moc nevypadají, že by si okamžitě rozuměli, a možná přijde na začátku i jisté zaváhání, protože jejich zájmy a osobnosti se zdají být odlišné. Ale když tihle dva spolu stráví nějaký čas, zjistí, že existuje pouto, které je skutečně nepopsatelné.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 6

Blíženci Vodnář

Blíženci a Vodnáři si navzájem vyrovnávají extrémy. Zatímco Blíženci bývají často nerozhodní a nepozorní, Vodnáři jsou odhodlaní a soustředění. Ke splnění svých cílů skutečně potřebují jeden druhého: Blíženci osvětlují Vodnáře a Vodnáři dávají Blížencům směr. Toto partnerství funguje, protože pod povrchem mají podobné cíle. Nakonec oba chtějí vyvážený a kvalitní život, i když jsou oba velmi polarizovaní v tom, jakým způsobem se toho snaží dosáhnout. Nakonec se oba dokážou jeden o druhého opřít a vytvořit to, co chtějí.

.
. | Zdroj: iStock

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Ryby Rak

Ryby a Rak jsou dvě nejemotivnější a nejintuitivnější znamení zvěrokruhu. I proto si rozumějí jako nikdo jiný. Společně se ztratí ve svém vlastním podivném malém světě a najdou pocit štěstí už jen díky tomu, že vědí, že jim ten druhý skutečně rozumí. Přitažlivost mezi nimi je okamžitá a nepopiratelná. Ryby a Raci mají hluboké spojení. Rak je jako tykadlo a uzemňovač, Ryby jsou kreativní a intuitivní. Rozumí vzájemným citlivostem a mají taky spoustu společných zájmů.

.
. | Zdroj: iStock

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Panna Býk

Panna a Býk jsou spojení doslova vytvořené v nebi. Oba jsou zemská znamení a navzájem si vyvažují idealistické touhy. Jsou z nich také úžasní přátelé a obchodní partneři a v romantice jim to spolu taky klape. Panna se bude inspirovat sebevědomým přístupem Býka k životu (a výrazně skvělou chutí k životu). Oba budou prosperovat z toho, že jsou ve společnosti někoho, koho tolik obdivují. Býka bude Panna uzemňovat ještě víc a společně se oba budou skvěle bavit. Jen spolu budou mít na paměti to, na čem v životě opravdu záleží.

.
. | Zdroj: iStock

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Rak Váhy

Raci a Váhy jsou opravdové spřízněné duše. Ve chvílích, kdy je Rak až příliš emocionální, jsou Váhy vyrovnané a Raka trošku srovnají. Na druhou stranu zase Rak dává Vahám veškerou lásku a náklonnost, po které touží (i v přátelství). Tito dva vytvářejí jedno z nejhlubších spojení, protože jejich způsob života je velmi podobný. Pravdou také je, že oba jsou hluboce emotivní tvorové, kteří nacházejí útěchu u těch, kteří jim rozumějí. Chtějí oba taky totéž, pokud jde o prospěch a úspěchy, a společně jsou skutečně nezastavitelní. Když spolu chodí, brzo pochopí, že jim to spolu klape, a je pravděpodobné, že se jednou vezmou. Oba touží po tom, že se usadí a že budou jeden druhému dávat to, co ten druhý potřebuje.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Střelec Beran

Když jsou spolu Střelci a Berani, dobrodružství je nevyhnutelné. Tito dva budou vždy doplňovat jeden druhého. Plánují výlety a diskutují o všem možném, co je napadne. Tahle dvě znamení jsou intelektuálními spřízněnými dušemi, které si váží jedna druhé a zároveň se společně pobaví. Oba jsou také individuálními mysliteli, jsou nezávislí a mají silnou vůli. Oba taky tuhle kvalitu obdivují u jiných lidí. Pokud mezi nimi vznikne láskyplný vztah, pravděpodobně mezi nimi nejprve bylo úžasné přátelství, na které jen navázali.

.
. | Zdroj: iStock

.
. | Zdroj: iStock