..

.. Zdroj: FoodIN

..
..
..
..
..
9
Fotogalerie

Když manažerka začne vařit

Petra Pavičová pracovala jako manažerka v telekomunikační společnosti, postupně v sobě ale objevila kuchařský talent, který se rozhodla podnikatelsky využít. Založila cateringovou společnost Foodin Catering a dnes připravuje originální pohoštění s příběhem lokálních dodavatelů.

Před čtyřmi lety se Petra vydala za svým snem, opustila pozici manažerky ve velké telekomunikační firmě a s manželem založila Foodin Catering. Gastronomie a příprava pohoštění jí velice bavila, ale hned od začátku věděla, že nechce catering připravovat jako ostatní cateringové společnosti. Svůj talent se proto rozhodla využít originálně. Dodala své službě punc lokálnosti, navíc podpořený jednotlivými příběhy jednotlivých dodavatelů. Za tři roky dokázala z nuly vybudovat firmu s pozicí renomované značky, která je dnes vyhledávaná pro svoje originální pojetí cateringu. Důraz na lokálnost potravin je pro Foodin podstatný, to je totiž odlišuje od tradičních cateringových společností nakupujících ingredience od velkých dodavatelů, hypermarketů a přeprodejců. Petra všechny suroviny a produkty pečlivě vybírá a nakupuje napřímo u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Navíc neustále vyhledává nové pěstitele a farmáře, aby měla jistotu, že nabízí svým klientům opravdu jen to nejlepší. Osobní vztahy s místními dodavateli, seznámení se s prostředím, odkud získává jednotlivé ingredience pro přípravu kvalitního cateringu, to vše jí umožňuje nasát atmosféru a příběhy, které pak při samotné cateringové službě předává svým klientům.

..
.. | Zdroj: FoodIN

Foodin Catering připravuje své služby vždy s nádechem domácí atmosféry a pro hosty se tak stává nejen požitkem, ale i zážitkem. V jejich nabídce najdete kravské, ovčí a kozí sýry, telecí, jehněčí, hovězí, krůtí a vepřové maso a to vše od malých chovatelů. Dále čerstvou, ale i nakládanou zeleninu, pestrou škálu domácích pest, marmelád, dressingů, domácích omáček a také vlastní produkty. Vše je servírované ve stylu La Provence na designovém nádobí od českých umělců. Převážná většina pokrmů je připravována v bio kvalitě a na své si přijdou i klienti z řad vegetariánů a veganů.

Nově Petra rozšířila služby své cateringové společnosti Foodin i o formu organického cateringu určenou primárně pro menší skupiny. Foodin Krabičky a Open organické sendviče jsou produkty plné vybraných surovin od malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Nejlepší jsou pro malé firemní obědy, při kterých si chcete s kolegy či pracovními partnery dopřát to nejlepší jídlo, aniž byste byli nuceni trávit čas cestou do restaurace. Organické Sendiče a Foodin Krabičky kombinují různé druhy občerstvení, jako je hummus, uzeniny, sýry, zelenina a nepřeberné množství dalších pochutin v té nejvyšší kvalitě. Petra navíc dbá na minimalizaci ekologické zátěže. Foodin krabičky jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli, jsou ekologické, vratné a omyvatelné. Sendviče jsou baleny v ekologických obalech z kartonu. Díky správné kombinaci potravin stoprocentně nahradí plnohodnotný oběd. Na tuto novinku se můžete podívat i online na foodin.organic.

..
.. | Zdroj: FoodIN

Petry originální catering si rychle našel svou klientelu, která dokáže ocenit její osobní přístup, přidanou hodnotu služeb a podporu lokální ekonomiky. Foodin připravuje catering i pro tak velké a významné klienty jako je společnost Microsoft, Ikea, Hewlett Packard, LMC, VigRe, MBTech a mnoho dalších.

Objednáním cateringu u Foodin získá klient nejen kvalitní občerstvení, ale zároveň i skvělý pocit, že svou volbou podporuje českou produkci. Osobní přístup je pro Petru velmi důležitý a to nejen v případě spolupráce s dodavateli, ale i klienty. Na základě úzké komunikace se zákazníkem, připraví catering tak, aby maximálně odpovídal jeho představě. Výsledkem tak vždy je catering z lokálních surovin s příběhem, který klienta a jeho hosty vždy překvapí a plně uspokojí.

Fotografie pro Foodin Catering s láskou tvoří fotograf Honza Nechvíle. Více se o Honzovi dozvíte na www.nechvile.cz

Když manažerka začne vařit

..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN
..
.. | Zdroj: FoodIN