52. ČEZ Jizerská 50

52. ČEZ Jizerská 50 Zdroj: archiv firem

Asijský nový rok na Andělu
Tohle nesmím propásnout
Good Charlotte ★ Sleeping With Sirens ★ Boston Manor ★ The Dose
Svatební Expo únor 2019
Silent Night#17: Quantum Natives
6
Fotogalerie

Kam vyrazit v únoru? Na těchto 6 akcí, které si užijete

Zima ještě nekončí, ba naopak je v plném proudu, a tak si můžeme střihnout nej běžecký závod sezóny, přivítat asijský nový rok, obdivovat umění a pořádně si zatančit. Kam vyrazit?

Asijský nový rok na Andělu

Kdy: 6. 2. 2019 8:00–19:00

Kde: Pěší zóna na Andělu, Praha

Asijský nový rok na Andělu
Asijský nový rok na Andělu | Zdroj: archiv firem

Loučí se s námi rok Psa a vládu přebírá Vepř. Pojďte oslavit Asijský nový rok jak jinak než jídlem. Přehlídka asijské kuchyně se uskuteční 6. 2. 2019 v Praze na pěší zóně Anděl od 8 do 19 hodin. Můžete se těšit na mnoho výborných pokrmů z celé Asie, od tradičních receptů, které jsou známkou kvality, po neobvyklé, nové a zajímavé chutě. Mimo báječného jídla na vás čeká také bohatý a pestrý doprovodný program.

Pokračování 2 / 6

Jak cestovat s málem a šetrně

Kdy: 28. 2. 2019

Kde: Dačického dům, Kutná Hora

Veronika Šubrtová alias Weef (Weef's world) je známá svým nadšením do cestování a minimalismu, který praktikuje i na cestách. Má tisíce followerů, kteří začínají jít v jejích stopách a řídí se jejím heslem „Míň věcí, víc zážitků!“. "Život je příliš krátký na to, abychom ho trávili děláním něčeho, co nás nebaví, co nám nedává smysl. Mně dělá radost pobyt venku na čerstvém vzduchu, objevovat svět, kultury, poznávat nové vůně a chuti. Tipy na cestování nebo třeba způsoby, jak být šetrnější k přírodě, mám chuť předávat dál. Moje vize je ukázat, že málo je víc, že věci nám mají pomáhat a ne nás vlastnit a že není nad osobní zkušenost. Baví mě objevovat nová místa, země, chutě a ty, díky mé lásce k videím, u toho můžeš být se mnou. Poslední tři roky jsem žila v batohu a kufru díky možnostem internetu a trendu digitálního nomádství. Mám za cíl probudit v mladých lidech touhu více cestovat a chovat se šetrněji k přírodě.“

Pokračování 3 / 6

Svatební Expo únor 2019

Kdy: 1. 2.–2. 2. 2019

Kde: Hotel International Prague, Praha 6- Dejvice

Svatební Expo únor 2019
Svatební Expo únor 2019 | Zdroj: archiv firem

To nejlepší na konec "veletržní" sezóny. Navštivte nejexkluzivnější svatební veletrh u nás! V únoru si u nás vyberte a rezervujete ty nejlepší dodavatele na vaši svatbu. Nenechte si ujít tuto luxusní velkolepou akci plnou svatební inspirace, módních přehlídek, ochutnávek, a zároveň využijte mimořádné slevy od vystavovatelů. Veletrhem vás bude provázet herec a moderátor Miroslav Šimůnek.

Pokračování 4 / 6

Silent Night#17: Quantum Natives

Kdy: 16. 2.–17. 2. 2019

Kde: Divadlo Ponec, Praha

Silent Night#17: Quantum Natives
Silent Night#17: Quantum Natives | Zdroj: archiv firem

Radio Wave pořádá Silent_Night#17, která bude exkluzivní audiovizuální přehlídkou decentralizovaného virtuálního labelu Quantum Natives, jednoho z předních hybatelů současného digitálního undergroundu. Živě se představí spoluzakladatel, kurátor a mozek kolektivu Yearning Kru, audiovizuální umělec a performer recsund s hudbou živě vytvářenou ve vlastním videoherním prostředí, producentka Terribilis tematizující úzkost v online světě v ambientních kompozicích ovlivněných rave kulturou 90. let, domácí producentka Enchanted Lands, která u Quantum Natives chystá nástupce oceňovaného debutu Feed Goals, a BENELUX ENERGY, jenž své chuligánské jumpstyle dekonstrukce oblékne do dark ambientního hávu.

Pokračování 5 / 6

52. ČEZ Jizerská 50

Kdy: 8.–10. 2. 2019

Kde: Ski stadion Bedřichov

52. ČEZ Jizerská 50
52. ČEZ Jizerská 50 | Zdroj: archiv firem

Legendární závod v běžeckém lyžování, kde se na startu potkávají profíci a hobby běžci. Zvolte si různou délku tratě, vytvořte štafetu nebo jen přijďte fandit nejen českým běžeckým esům. Užijte si sníh, parádní atmosféru, spoustu adrenalinu, doprovodný program.

Pokračování 6 / 6

Good Charlotte ★ Sleeping With Sirens ★ Boston Manor ★ The Dose

Kdy: 11. 2. 2019

Kde: Forum Karlín

Good Charlotte ★ Sleeping With Sirens ★ Boston Manor ★ The Dose
Good Charlotte ★ Sleeping With Sirens ★ Boston Manor ★ The Dose | Zdroj: archiv firem

Good Charlotte přijedou v únoru 2019 do Evropy, aby zde odehráli čtrnáct exkluzivních koncertů, na nichž představí kromě svých klasických hitů i tvorbu z nového alba "Generation Rx". Jednou ze zastávek tohoto turné bude i pražské Forum Karlín, a to v pondělí 11. února. Pojďte si užít jejich nadupaný koncert.