Zásnubní fotografie prince Harryho a Meghan Markle

Zásnubní fotografie prince Harryho a Meghan Markle Zdroj: Profimedia.cz

Jídelníček Meghan Markle: Jak se udržuje snoubenka prince Harryho?

Meghan Markle toho na svůj Instagram ze soukromého života příliš nedává a prince Harryho byste tam zatím vůbec nenašli. Mnohem raději zveřejňuje delikatesy, které si dopřává k jídlu nebo k pití. A je z něj patrné, že i když si Meghan udržuje velmi štíhlou postavu, ve skutečnosti je velká gurmánka a také milovnice vína.

Ještě než bylo zveřejněno oficiální zasnoubení s princem Harrym, mohli fanoušci sledovat Meghan Markle také na jejím lifestylovém blogu nazvaném The Tig. Ten sice nyní zobrazuje už jen vzkaz na rozloučenou, ale donedávna byl zdrojem různých tipů pro podobně založené požitkáře. Už samotný název The Tig je odvozený od toskánského vína Tignanello, které patří k Meghaniným nejoblíbenějším. Vedle toho si ráda dopřeje argentinský Malbec, francouzský Cabernet nebo oregonský Pinot noir. Víno je podle ní zkrátka ideální dezert a v létě na prázdninách vyznává Meghan heslo "rosé all day". Ale začněme hezky popořádku.

Last dinner in #Capri with friends @jessicamulroney @lucamarcello @robysnt 🇮🇹✌🏼️ #valeriavaleriavaleria ;) #italy

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Srp 16, 2016 v 2:31 PDT

Take me back. #daydreaming

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Dub 12, 2016 v 8:02 PDT

Dietní plán

Meghan sice v souvislosti se zásnubami ohlásila i svůj odchod ze seriálu Suits, nicméně následující jídelníček prý dodržovala během natáčení, když se potřebovala udržet ve formě a když musela vstávat ve 4.15. Sympatické je, že i když se Meghan nestíhá najíst přes den, dopřeje si aspoň pořádnou večeři.

Životabudič: Voda s citronem

Snídaně: Ovesné vločky s banánem a agávovým sirupem

Oběd: Salát s nějakým typem bílkoviny

Svačina: Jablko s mandlovým máslem a mořskou solí

Druhá svačina: Zelené smoothie

Večeře: Těstoviny s cuketou a hromadou parmezánu, sklenka vína

Date night for one. Sometimes you just need a bath, and a cozy dinner, and some quiet, and a really cheesy movie while tucked in to bed. #happyfriday #london #goodnight

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Čec 1, 2016 v 1:24 PDT

Ve dnech volna

Trochu jinak vypadá její jídelníček ve dnech, kdy vstávat nemusí. K snídani si dopřává omeletu s bylinkami a sýrem a toust. K obědu mořské plody, sushi nebo klidně i hranolky, které miluje a ideálně je ujídá dohromady s přáteli. A k večeři se ráda zasytí nějakou vydatnou polévkou.

Lunch with @gempinkney #london @_thetig #TigEats

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Čen 30, 2016 v 12:10 PDT

Yes, please! 🍣#theresnoplacelikehome #sushi

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Lis 29, 2016 v 12:22 PST

Řeší i hřeší

Meghaniným "nakopávačem" jsou zelené šťávy a smoothie. Pije je ale spíše proto, že jí to prospívá a dodává energii, než že by jí chutnaly. Meghan na sobě taktéž pozoruje změny, když dodržuje bezlepkovou stravu – je to podle ní skvělé pro pleť.

Rise and shine 💫 (Thanks @joethejuicer for reminding me to drink my greens. Great recipe from Joe is live on www.thetig.com now) #TheTig #greenjuice @_thetig

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Led 7, 2016 v 7:57 PST

„Ale když mám volno anebo cestuju, nikdy nevynechám příležitost dát si těstoviny. Domů se pak vracím s "těhotenským" bříškem. Dokonce jsem si ho pojmenovala, říkám mu Comida,“ směje se Meghan v rozhovoru pro Delish.com. Takže tu v blízké budoucnosti máme oříšek pro společenské magazíny – rozlousknout, jestli je Meghan těhotná, anebo je to jen Comida.

První dohady, jestli není Meghan v jiném stavu, vzbudil tento bílý kabát
První dohady, jestli není Meghan v jiném stavu, vzbudil tento bílý kabát | Zdroj: Profimedia.cz