...

... Zdroj: iStock.com

Oříškové oči
.
.
.
.
7
Fotogalerie

Oříškové, zelené nebo modré? Barva očí prozradí, jaký typ partnera se k vám hodí

Říká se, že oči jsou oknem do duše. Takže je zcela jasné, že o vás mohou také prozradit i skrytá tajemství vaší osobnosti. V neposlední řadě prý barva očí také naznačí, jakého sexuálního partnera skutečně potřebujete.

Víte, že kromě data narození a postavení hvězd o vaší povaze mnohé vypovídá i barva vašich očí? Některé povahové rysy jsou totiž typické pro konkrétní barvu. Co však barva očí říká o tom, jaký partner by se k vám hodil nejvíc?

Černé nebo tmavě hnědé oči

Skutečně zcela černé oči jsou spíše výjimkou, většina lidí má velmi tmavě hnědé oči. Jako takové působí velmi tajemně a vášnivě. Máte-li právě takové oči, potřebujete stejně vášnivého nebo tajemného partnera, aby vás kousek po kousku odhaloval. Váš sexuální partner musí být zábavný, okouzlující a musí mít velkou fantazii. Pro vás nebude nikdo přitažlivější než muž s hlubokou, temnou duší.

.
. | Zdroj: iStock.com

Článek pokračuje v dalších kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Hnědé oči

Hnědé oči jsou podle statistiky nejčastější, ale ve skutečnosti existují spousty odstínů hnědé, takže téměř nikdo nemá úplně stejně hnědé oči. Lidé s hnědýma očima mají tendenci k optimismu a jejich povaha je velmi tvůrčí. Máte-li hnědé oči, váš partner by měl být oddaný jen vám – stejně jako vy jemu. Vy neočekáváte nic než stoprocentní věrnost a oddanost. Váš vztah musí být na stejné úrovni, a pokud jde o sex, potěšení musí být oboustranné.

.
. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 5

Modré oči

Modré oči jsou zajímavé, hluboké a smyslné. Na vaší povaze je něco ale velmi primitivního, zároveň však i krásného. Máte-li modré oči, pak by váš sexuální partner měl mít širokou škálu originálních povahových rysů. Musí být citlivý, ale taky drsný, silný i hřejivý, zároveň milující a náročný. Už jste takového našla?

.
. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 5

Šedé oči

Šedé oči jsou tak vzácné, že není překvapení, že i jejich nositelé jsou tak trochu vzácní a zvláštní lidé. Trvá dlouho, než se vám otevřou, ale jakmile vám dovolí, abyste se jim dostala blíže pod kůži, ukážou vám celý svůj svět. A budete překvapena! Lidé se šedýma očima potřebují partnera, který je od přírody kreativní a expresivní. Předstírání ve vztahu a v posteli rozhodně odhalí.

.
. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 5

Zelené oči

Zelená je barva přírody! Lidé se zelenýma očima jsou perfektní kombinací civilizovaných a zároveň syrových a nespoutaných zvířecích instinktů. Žijí bezpodmínečnou láskou a surovou touhou. Dokážou být v jednu chvíli vášniví a za chvíli ledově klidní. Proto potřebují sexuálního partnera, který je takzvaně anděl s ďáblem v těle. Musí být pečující a zároveň vás musí drtit. Takového hledejte.

.
. | Zdroj: iStock.com