.

. Zdroj: PNM International

Jaké to je být pilotem na zkoušku? Úžasný zážitek jako originální dárek

Bylo vaším snem stát se pilotem či pilotkou, ale nikdy to nevyšlo? A chcete sobě nebo někomu jinému udělat radost a na chvíli proměnit velký sen v realitu? Jde to díky zážitkovým programům, kdy si můžete vyzkoušet pilotování letadla a vrtulníku. V nabídce jsou i vyhlídkové lety či velmi zajímavé letecké výlety po Evropě. Co si vyberete a proč jde o skvělé dárky? V článku najdete více informací, které vám mimo jiné pomohou s rozhodováním ohledně výběru té pravé varianty zrovna pro vás.

Proměňte se v pilota

Na chvíli převzít řízení letadla či vrtulníku je úžasným zážitkem, který si jistě budete chtít zopakovat. Během vašeho zkušebního letu je samozřejmě po celou dobu přítomen i zkušený pilot, který vám se vším poradí a naučí vás základní principy pilotování. Na výběr je z několika variant, kdy ti odvážnější si mohou vyzkoušet například i přistání, což bývá výzva i pro samotné piloty. Velkou výhodou je fakt, že řídíte skutečné letadlo a ne pouze umělý trenažér. Pilotování letadla na zkoušku jako adrenalinový zážitek je perfektním námětem na dárek, který je speciální a jistě udělá velkou radost.

Romantický a dechberoucí vyhlídkový let

Ti, kdo se přímo necítí na pilotování, ale přesto si chtějí užít pohled na svět z výšin, mohou vyzkoušet vyhlídkové lety. Konají se nad zajímavými lokalitami, takže si z výšky můžete prohlédnout například okolí Prahy, Brna, Ostravy a desítky dalších míst podle vaší volby. Seznam všech míst, kde jsou k dispozici vyhlídkové lety, najdete na stránkách společnosti nabízející tento jedinečný zážitek. K těm nejzajímavějším však určitě patří vyhlídkový let na Karlštějn.

K dispozici jsou i firemní akce, jejichž podobu je možné upravit na přání podle počtu lidí. Jde o nezapomenutelnou odměnu pro šikovné zaměstnance a důležité obchodní partnery, kteří si tento zážitek jistě zapamatují a budou na něj rádi vzpomínat. Plán je možné sestavit libovolně a snadno vyberete nejvhodnější variantu činnosti i podle toho, jestli jde spíše o dámy či pány, kteří si chtějí užít pořádný adrenalin při pilotování letadla nebo vrtulníku.

Originální zážitkové dárky

Řízení letadla či pilotování vrtulníku na zkoušku i vyhlídkové lety jsou výbornými tipy na dárek, když už opravdu nevíte, co darovat a hledáte něco výjimečného. U obou možností nechybí porce adrenalinu a neuvěřitelný zážitek, kdy si vyzkoušíte, jaké to je ovládat stroj plachtící v oblacích. Dárek ocení nejenom jednotlivci, ale může jít také o skvělý námět na originální teambulding pro firmy. Mezi populární zážitky patří například adrenalinový let či efektní let nad Prahou a jinými místy, které pak budete mít jako na dlani. Více informací k nabízeným variantám najdete přímo na stránkách, tak se podívejte, jaké jsou možnosti, a připravte pro své zaměstnance neopakovatelný zážitek nebo pořiďte dárek svému blízkému.