...

... Zdroj: iStock.com

Jaké duchovní zvíře odpovídá vašemu znamení? Objevte ho a změňte svůj život!

Každé znamení zvěrokruhu má své duchovní zvíře, které je víc než rodinný mazlíček. Je to vaše součást a měli byste se pokusit ho v sobě objevit. Jakmile najdete své duchovní zvíře, můžete zcela radikálně změnit svůj život k lepšímu.

Beran: Gazela

Berani, vaším spřízněným duchovním zvířetem je gazela. Povaha Berana krásně zapadá do povahy gazely. Oba jsou asertivní, sebevědomí, odvážní, průkopníci a vždy jdou do všeho po hlavě. I gazela jde tváří tvář svým strachům a chybám.

gazela
gazela | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 12

Býk: Slon

Býci, vaším duchovním zvířetem je slon. Jako býci jste silní, houževnatí, mužní, odolní a tvrdohlaví, zatímco slon je majestátní, velkolepý, orientovaný na skupinu a má taky dobrou paměť. I Býci si pamatují všechno – a dlouho. Oba jste teritoriální a má ochranitelské pudy. Když se ocitnete v nepříjemných situacích, vyrazíte, a když někdo získá vaši důvěru, stane se součástí vaší skupiny.

slon
slon | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 12

Blíženci: Liška

Blíženci, vaším duchovním zvířetem je liška. Jste zastoupeni dvojčaty, která reprezentují dualitu. Právě dualita je forma vaší interakce, transakce, výměny a komunikace. Jste také známí tím, že jste vtipní a přizpůsobiví. Lstivá liška je vaším spřízněným zvířetem, protože je chytrá, plná energie a zvídavosti. Chvíli vám trvá, než někomu začnete zcela důvěřovat, ale jakmile se tak stane, budete přátelé na celý život.

liška
liška | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 12

Rak: Králík

Raci, vaším duchovním zvířetem je králík. Konflikty se vám opravdu nelíbí, jste velmi citliví a milující, máte rádi klid a pohodu. Zároveň jste pečující a v případě nebezpečí vyrazíte pomoci. Králík je vaším spřízněným zvířetem, protože jsou někdy nepřátelští, pokud vycítí nebezpečí. V takovém případě vyskočíte jako blecha a schováte se do díry, kde je bezpečí.

králík
králík | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 12

Lev: Páv

Lvi, vaším duchovním zvířetem je páv. Jako lvi milujete uznání a obdiv, chcete být středem pozornosti, podobně jako páv. Barevné peří páva vyjadřuje kreativitu, ostražitost, ochranu a probuzení. Páv pomáhá zesílit vaši expresivitu, potřebu lásky a kreativitu.

páv
páv | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 12

Panna: Veverka

Panny, váš spřízněný duch je veverka, která se vztahuje k vašemu hlavnímu povahovému rysu – organizovanosti. Jste plaché, vynalézavé a tiché, což se týká i veverek, které jsou obdařeny vynalézavostí pro přežití. Veverky jsou také dobrým příkladem pečlivosti, pozornosti k detailům a vaší schopnosti dívat se na věci z lepší stránky.

veveerka
veveerka | Zdroj: iStock

Pokračování 7 / 12

Váhy: Leopard

Váhy, vaším duchovním zvířetem je leopard. Vaše znamení je charakterizováno snahou dosáhnout harmonie, ale zároveň také nerozhodností v tom, co máte udělat. A to i přestože vám někdo řekne, ať uděláte právě to.V tom se velmi podobáte leopardovi, protože ani jemu nikdo „neříká“, co by měl udělat. Oba reprezentujete schopnost vidět věci černé i bílé.

gepard
gepard | Zdroj: iStock

Pokračování 8 / 12

Štír: Had

Štíři, vaším spřízněným duchovním zvířetem je had. Vždy se snažíte dozvědět se co nejvíc informací, ale pak si je necháte pro sebe, abyste je mohli použít k přesvědčování ostatních. Ve spojení s hadem uvnitř vaší osobnosti jste také symbolem poznání.

had
had | Zdroj: iStock

Pokračování 9 / 12

Střelec: Opice

Střelci, vaše duchovní zvíře je opice. Milujete cestování a dobrodružství. Opice s vámi docela dobře ladí, protože i její mozek je zvědavý na všechno kolem ní. Ráda poznává nové věci, nelíbí se jí nuda, je zvědavá, přátelská, chytrá, zábavný a taky přizpůsobivá. Přesně jako vy.

opice
opice | Zdroj: iStock

Pokračování 10 / 12

Kozoroh: Sova

Kozorozi, vaším spřízněným duchovním zvířetem je sova. Oba jste skvělí v tom, jak zvládnout jakékoli protivenství. Umíte bojovat a nebojíte se jít tam, kam potřebujete, abyste dosáhli svých cílů. Vaše vysoká inteligence je spojena se sovou, protože i sova je moudrá a vždy najde cestu ven z temnoty. Neplýtváte časem ani věcmi, a vždy dokážete vše využít ve svůj prospěch. Jste silní a nebojíte se překážek.

sova
sova | Zdroj: iStock

Pokračování 11 / 12

Vodnář: Úhoř

Vodnáři – vaším duchovním zvířetem je úhoř, což dává smysl, protože Vodnář je velmi úzce svázán s vodou. Rádi shromažďujete znalosti a informace a díváte se do budoucna. Minulost neřešíte a necháte ji odtéct jako vodu. Úhoř představuje vaši schopnost netradičního pohledu na svět.

...
... | Zdroj: iStock

Pokračování 12 / 12

Ryby: Delfín

Ryby, vaším duchovním zvířetem je delfín. Máte ve svém znamení dvě ryby plovoucí různými směry, což představuje mystiku. Máte hodně snů a snažíte se tyhle sny skutečně prožít. Někdy jste ale až moc velcí snílci, kteří sny preferují před realitou. Jako delfín, savec v oceánu, musíte být stále schopní dýchat i na povrchu a žít ve obou světech. Stejně jako delfíni jste i vy inteligentní, intuitivní, hraví a komunikativní.

.
. | Zdroj: iStock