Jak vybírají kolagen na pleť kosmetičky a dermatoložky?

Jak vybírají kolagen na pleť kosmetičky a dermatoložky? Zdroj: medaprex.cz

Jak vybírají kolagen na pleť kosmetičky a dermatoložky?

Jak asi vybírají prostředky k omlazení profesionálové, kteří vidí „pod pokličku“ a vědí, jaké látky skutečně omlazují lidský organismu, a jaké se naopak opírají pouze o odvážná reklamní tvrzení?

Pouze produkty s kolagenem typu I

Není úplně známo, že ze všech typů kolagenu je k omlazení pleti určen pouze jediný – kolagen typu I. Ostatní typy kolagenu mají schopnost zlepšit stav kloubů a šlach, případně jsou pro tělo těžko zužitkovatelné.

Lidé, pro které je omlazování část povolání si tedy vybírají k omlazení pleti pouze přípravky s velkým zastoupením kolagenu typu I.

Jen kolagen, který tělo umí využít

Dalším ne úplně známým faktem je, že aby jej tělo bylo schopno využít k omlazení pleti, musí být kolagen upraven hydrolýzou. Tuto podmínku splňují i „běžné“ kolagenové přípravky, pouze hrstka z nich má však kolagen zpracovaný tak, aby tělo bylo schopno zpracovat prakticky veškerý užívaný kolagen. I proto zákaznice z řad dermatoložek a kosmetiček zajímá, jakým způsobem byl kolagen zpracován.

Doručí kolagen to co nabízí?

Vybrat správný doplněk stravy k omlazení může být věda, a to doslova. U levných produktů zklamání z nulového efektu příliš nebolí, ale pokud investujete do doplňků stravy vyšší stokoruny či dokonce tisíce korun, je namístě zjistit si, jestli složení tohoto produktu má prokázané výsledky na lidech.

Klinické studie, ideálně prováděné na lidech, tak běžně najdete v internetových prohlížečích zákaznic, které nerady experimentují a spíše „vsází na jistotu“

Kolagen máme, a co dál?

Už samotný kolagen má schopnost pomoci vám k pletí s mladším vzhledem, jeho účinky lze však podpořit dalšími aktivními látkami. Profesionálové znalí omlazovacích kůr tak neužívají pouze kolagen, ale komplexní omlazovací kůry, a to buď v rámci jednoho doplňku stravy kombinujícího více složek, případně coby kombinaci několika různých produktů koupených zvlášť.

A co takhle COLLAGEN + 11?

Všechny výše uveden požadavky, tj. kvalitní kolagen typu I s prokázanými účinky na lidský organismus, jehož účinek je podpořen dalšími aktivními látkami, splňuje doplněk stravy COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs, který najdete exkluzivně v nabídce e-shopu www.medaprex.cz, na kterém často nakupují i dermatoložky a kosmetičky.

Proč si tedy neušetřit práci s hledáním a porovnáváním, sáhněte rovnou po produktu, za který mluví výsledky.

COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs
COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs | Zdroj: medaprex.cz