.

. Zdroj: Empik Foto Sp. z o.o.

.
.
.
.
.
7
Fotogalerie

Jak nejlépe zachovat vzpomínky z prázdnin?

Slunce, odpočinek a nezapomenutelné zážitky. Právě tohle všechno chceme o prázdninách zvěčnit na fotkách. A i když díky moderním technologiím uchováváme snímky hlavně ve svém smartphonu nebo na paměťových kartách, v poslední době jsou stále populárnější klasické papírové fotky, které se dají hezky uspořádat do alb nebo rámečků.

Proč stojí za to postarat se o prázdninové vzpomínky?

K fotografiím z prázdnin se rádi vracíme i po letech. Prohlížení fotek z dovolené v nás vyvolává pocity radosti a vybavují se nám dny, kdy jsme mohli odpočívat. Náš mozek si občas potřebuje odpočinout od práce a povinností. Podle psychologů k tomu ale stačí jen navodit si příjemné vzpomínky.

Jak vyvolat prázdninové fotky?

Začněte tříděním snímků. Ty méně podařené je nejlepší hned odstranit. Ostatní fotografie stáhněte do počítače a vyberte z nich ty, které chcete mít v analogové podobě. Po přihlášení se na webu empikfoto.cz můžete vybrané fotografie vyvolat, zvolit si jejich formát a druh fotopapíru. Hotové fotografie, které vám budou doručeny po několika dnech, stačí vložit do alba a těšit se z nich třeba o chladných podzimních večerech.

Prostřednictvím mobilní aplikace Empik Foto můžete tento proces ještě zjednodušit a fotografie k vyvolání odeslat přímo ze svého telefonu, což vám výrazně uspoří čas. Existuje také možnost integrace s Facebookem, Instagramem a Google diskem. Fotografie lze vyvolat doslova za pár okamžiků. Díky tomu zažijete potěšení z nových fotek hned návratu domů z dovolené. Aplikaci lze stáhnout z obchodu Google Play nebo AppStore. Pomocí aplikace je možno vyvolat nejenom fotografie, ale také vytvořit fotoknihu nebo fotohrnek. Hodně oblíbené jsou také fotomagnetky, které můžete věnovat známým jako památku z cest nebo si je připnout na lednici.

Fotokniha nebo fotoobraz?

To ale není všechno. Velmi pohodlný a efektní způsob k zachování vzpomínek z prázdnin představuje fotokniha. Díky možnosti přidání textu do fotoknihy můžete kreativním způsobem vyprávět příběh své dovolené. Vytištěná fotokniha navíc zabírá méně místa než album a vypadá velmi působivě. Její výhodou je i snadné prohlížení fotografií a možnost vyzdobit si ji podle svého.

Pokud se vám na dovolené podařilo zachytit nezapomenutelný snímek, stojí za to rozhodnout se pro vytvoření fotoobrazu. Vytištěná fotografie na plátně je nádhernou památkou, a také dokonalou příležitostí k tomu, abychom ohromili hosty, kteří nás doma poctí návštěvou – a to nejen skvělou dovolenou, ale i vaším fotografickým talentem.