...

... Zdroj: iStock.com

Intuice podle znamení: Berani jdou proti zdi, Raci spoléhají na vnitřní hlas

Jak moc můžete spoléhat na svou intuici? Dokážete vůbec rozeznat, co říká váš vnitřní hlas? Možná vám napoví vaše znamení zvěrokruhu.

Pokračování 2 / 13

Beran

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Lidé narození ve znamení Berana jsou tvrdohlaví. Kvůli tomu svou intuici moc často neposlouchají, a i kdyby měli určité tušení, že činí špatné rozhodnutí, nenechají se rozhodit pochybnostmi a budou si za ním tvrdě stát.

Pokračování 3 / 13

Býk

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Býci vyhodnocují situace velmi pečlivě, aby zjistili, zda jim jejich čas a úsilí za to stojí. Vnitřní hlas je pro ně tedy zbytečným rozptýlením, nebudou mu naslouchat s a jen výjimečně vybočí z původního plánu.

Pokračování 4 / 13

Blíženci

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Blíženci jsou dvě ega, která mají tendenci neustále mezi sebou zápasit. Je to díky jejich duální povaze, takže rozhodnost není jejich silnou stránkou. O to více mívají tendenci rozhodovat see raději podle srdce a své intuice.

Pokračování 5 / 13

Rak

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Raci jsou citlivé duše, s níž se ne vždy lehce žije. Není tedy překvapením, že spoléhají na svůj vnitřní hlas, aby je po většinu času vedl. Jen občas měli zvážit přistoupit k problému či výzvě i racionálně, protože ne všichni mají tak silnou intuici jako oni, což může předejít napětí jak ve vztazích, tak v práci.

Pokračování 6 / 13

Lev

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Lvi jsou svoje vnitřní pocity dokážou vnímat velmi dobře, ale někdy těžce nesou, když druhá strana nereaguje stejně. Mívají tendenci jednat sobecky, proto je dobré, když se někdy zastaví a pokusí naslouchat nejen svému srdci, ale i hlasu druhých.

Pokračování 7 / 13

Panna

Panna
Panna | Zdroj: iStock

Panny dokážou velmi dobře vnímat svoje emoce a intuici, ale obvykle je začnou až moc analyzovat, což je chyba, která je brzdí v rozhovodání. Nemějte strach důvěřovat svému vnitřnímu hlasu, vždyť se znáte líp než kdokoli jiný.

Pokračování 8 / 13

Váhy

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Rozhodnutí Vah mívají váhu, takže je těžké je přesvědčit, aby změnily názor. A to se týká i jejich intuice. I když jim nitro našeptává něco jinak, nemůžou to udělat, protože se obávají, že udělají chybu, která povede k neúspěchu.

Pokračování 9 / 13

Štír

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Štíři jsou velmi intuitivní. Jejich schopnost rozpoznat zlé lidi od dobrých se projeví dřív, než ti špatní skutečně „udeří“. To je velmi prospěšné v tom, abyste oddělili zrno od plev. Ovšem neměli byste zavřít svoje srdce těm, kteří nic neudělali, jen se snažili získat vaši důvěru.

Pokračování 10 / 13

Střelec

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock

Střelci milují schopnost dělat vlastní rozhodnutí a většinou se jim daří, aby to byla správná rozhodnutí. Možná ale budete muset pracovat na tom, abyste byli opatrnější a nedůvěřovali všem. Dobrá věc je, že zřídkakdy uděláte stejnou chybu dvakrát.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh

.
. | Zdroj: iStock

Vzhledem k tomu, že jsou Kozorozi opatrní, můžou nejprve dlouho váhat, zda poslechnout svoje instinkty, i když tušíte, že byste měli. Obvykle posuzujete situaci ze všech stran a zjišťujete, jestli ten další krok stojí opravdu za to. Bylo by vhodné, abyste čas od času vystoupili ze své komfortní zóny – čím vyšší je riziko, tím větší odměna může být.

Pokračování 12 / 13

Vodnář

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock

Vodnáři jsou nezávislí a mají tendenci přijímat věci nesentimentálně, pokud se to tedy netýká životního prostředí nebo sociální sféry. Je pro ně cizí následovat svoji intuici, ale raději věří tomu, že to, co dělají, může ovlivnit svět a přinést všem větší dobro.

Pokračování 13 / 13

Ryby

.
. | Zdroj: iStock

Je nepochybné, že Ryby jsou nejintuitivnější znamení zvěrokruhu. Jsou skutečně velmi hluboko spjaté se svými vnitřními emocemi. A protože jsou spojené s vyšší mocí vesmíru, za každých okolností jsou ochotné věřit své intuici – bez váhání.