Video placeholde

Horoskop: Vodnář a láska. Kdo je pro ně sexy a kdo partner na celý život?

Vodnáři jsou samé překvapení. Jejich reakce dopředu těžko odhadnete a také v jejich životech se dějí často zvraty. Jsou podnikaví, zároveň ale přemýšliví. Ideálním partnerem je pro ně ten, který jim dá možnost se patřičně rozlétnout.

Vodnáři potřebují partnera, který je v ničem neomezuje. Ani v plánech, ani v životních změnách, ani v tom, s kým a jak často se budou vídat, protože mají neuvěřitelné množství kamarádů a známých. Také ocení, když s nimi partner všechny tyhle věci podniká.

Pokud ale nechce, potřebují někoho, kdo snese to, že se od něj Vodnář občas vzdálí. Pak ale vytvoří stabilní dvojici, která díky oddané lásce Vodnáře přežije leccos.

Vodnář a láska

Nejlepším partnerem je pro vás Beran. I po letech se totiž dokážete vzrušit jen pouhým pohledem na sebe a nikdy si nezevšedníte, i když by to tak pro okolí možná mohlo vypadat.

Nejsvobodnější vztah zažijete s partnerem narozeným také ve znamení Vodnáře, ale otázkou je, jestli společně dokážete vybudovat něco, co má stabilní základy.

Pro nekončící zábavu zalovte ve vodách Blíženců, ale pokud si s nimi pořídíte děti, může se brzy stát, že budou vychovávat ony vás dva.

Protože jsou Vodnáři také intelektuálně založeni, může jim to fungovat i s Vahami. Nejdou v nich podnikavého a kreativního partnera.

Vodnáři se budou těžko sžívat se znameními, která miluji stabilitu a klid, jako jsou například Býk nebo Panna.