Video placeholde

Horoskop: Rak a láska. S kým zažije vášeň a s kým vztah na celý život?

Rak je jedním z vodních znamení, ve kterém se mísí citlivost s praktičností. Miluje svoji rodinu, teplo domova a v sexu je mazlivý. Nemyslí jen na fyzickou stránku partnera, ale též na jeho psychické potřeby. 

Máte ve svém okolí či přímo v osobním životě co do činění s Rakem? Pak si pozorně přečtěte, co o něm prozradily hvězdy.

Jednou z nejtypičtějších vlastností Raků je citlivost. Překypují něhou a láskou, ať už ve vztahu mileneckém, tak i v rámci svazků v rodině. To je ale někdy brzdí v rozletu, takže pokud je jejich partner třeba vášnivý cestoval či dobrodruh, bude mít problém Raka dostat z poklidu domova.

Raci bývají velmi praktičtí a také spořiví. Většinou disponují výborným analytickým myšlením, orientací na praktické úkoly a někdy až matematickou přesností, což jim umožňuje být dobrými hospodáři a chytrými a úspěšnými investory.

Lidé narození ve znamení Raka si zakládají na dobrých vztazích s přáteli a rodinou. Problém nastane, když city Raka nejsou opětovány. Poté se může stát poněkud vlezlým a otravným nápadníkem. Pokud se vztah vydaří, jsou Raci velmi něžní milenci, kteří dokážou promazlit celé noci.

Rak si ve vztazích dobře rozumí s ostatními vodními znameními, ale také např. s Pannou či Býkem. Rakům hvězdy nedoporučují spojení se Štírem.