Video placeholde

Horoskop: Kozoroh a láska. S kým si bude rozumět a komu neodolá?

Kozorozi nemají úplně lehký život. Vládne jim Saturn, jsou přísní sami k sobě i k ostatním. Jsou vytrvalí, důslední, mají rádi plán, řád a věci pod kontrolou. Své partnery si pečlivě vybírají. Jakmile vás jednou "poctí" svými city, máte vlastně vyhráno.

Kozoroh je ambiciózní, míří vzhůru a pracuje na sobě. Soužití s ním znamená přijmout jeho osobnost a styl. Podpořit ho a podřídit se mu. Bývá tvrdohlavý, ale dokáže přijmout přesvědčivé argumenty a někdy ustoupit.

Co se týče Kozorohů a lásky, mohou působit velmi nepřístupně. Ostatně oni celou svou povahu často skrývají pod slupkou sarkastického humoru. Pokud ovšem jednou proniknete ke Kozorohovi blíže a spřátelíte se, najdete oddaného partnera, jeho láska a přátelství vydrží dlouho. Pokud ho ovšem zradíte, je skoro nemožné získat jeho důvěru zpět.

Kozoroh a láska

S Kozorohem dobře vychází Beran, oba jsou totiž ambiciózní, cílevědomí a mají velké plány. Realistický Kozoroh dokáže ovšem Beranův rozlet držet v reálných obrysech. Občas ovšem tito dva pěkně narazí, pak je dobré, aby oba zůstali na chvíli o samotě a spočítali si pro a proti. Často přijdou na nějaký kompromis i to, že našli opravdu partnera nade vše.

Když se bude hodně snažit, může Kozoroh vycházet i s Býkem, ovšem za předpokladu, že každý bude pánem svých financí.

Vodnář je partnerem, který zaručeně dokáže zbourat hranice mezi tím, co „se nehodí“ a co je šíleně sexy. Pravděpodobně se s ním dočkáte věcí, o kterých jste dosud jen s uzarděním snili. Dokážete ho nespoutaně milovat celý život, pokud se naučíte mu věřit a nežárlit. Jinak se budete vnitřně týrat nad jeho volnomyšlenkářskou duší.

Z Ryb se vám doslova podlomí kolena. Jakmile po vás zatouží, nemáte šanci odolat.

Štíři vás dokážou inspirovat i neustále uchvacovat. Navíc s nimi jdete ruku v ruce v otázce věrnosti a jistoty, což je něco, co oba oceníte.