.

. Zdroj: redakce Dieta

Dorazte na Ladronku na F.O.O.D. piknik 2019! S kým se tu potkáte?

Zveme vás na F.O.O.D. piknik! V neděli 1. září se na vás od 11.00 do 19.00 hodin těšíme na Ladronce. Co vás čeká a s kým se tu potkáte?

Na F.O.O.D. pikniku se zaručeně potkáte s dobrým jídlem, přichystáno tu pro vás bude na sto stánků a food tracků s tím nejlepším street foodem a skvělým pitím. Dnem bude provázet náš spolupracovník Lukáš Hejlík, autor aplikace a knihy Gastromapa, zakladatel Gastrokroužku.

Své recepty vám naživo uvaří šéfredaktorka Darina Křivánková, naše kolegyně Karolína Fourová a lektoři z Gourmet Academy - Markéta Pavleye, Gianfranco Ciozza, Martin Staněk a teatender Jiří Boháč.

Potkat se můžete i s celou redakcí, budeme tu pro vás! O další setkání se ale budete muset postarat sami: F.O.O.D. piknik je skvělá příležitost ke schůzce s někým, s kým jste se dlouho neviděli, ačkoliv si to dlouho slibujete nebo na to myslíte. Takže se domluvte se spolužačkou ze základky, s kamarády z dětství nebo se svou milou vzdálenou sestřenicí. Nad dobrým jídlem se přece staré vzpomínky oživují nejlépe.

.
. | Zdroj: red

VSTUP ZDARMA

Veškeré informace najdete ZDE!

.
. | Zdroj: red