Dnes je úplněk ve Štíru, který je vhodný k rituálům.

Dnes je úplněk ve Štíru, který je vhodný k rituálům. Zdroj: Pexels

Dnes je úplněk ve Štíru! Zaměřte se na lásku a mezilidské vztahy!

Štír není zrovna to z nejpříjemnějších znamení v našem zvěrokruhu. Co tedy znamená, když je dnes úplněk zrovna v tomto znamení? Měly bychom se bát, anebo naopak využít jeho síly? 

Jestli už dvě noci nemůžete spát, není se čemu divit. Dnes je totiž úplněk, který může ovlivňovat cykly některým z nás. Kromě toho, ten dnešní je speciální. Je totiž ve znamení Štíra, což nahrává různým rituálům zaměřeným zejména na lásku a vztahy.

Pokračování 2 / 3

Energie Štíra

Základní živel: Voda

Vyhněte se: Intrikám

Pozor na: Vlastní zášť a zlobu

Základní lunární živel: Voda

Základní solární živel: Země

Doporučené rituály při úplňku: Ochranný rituál proti zlu, milostná kouzla

Štír nás může inspirovat v mnoha pozitivních věcech. S jeho pomocí můžeme vyřešit nepříjemné situace, dává nám sílu čelit nepříjemnostem, dodává odvahu. Na druhé straně také probouzí žárlivost a nezřízenou ctižádost.

Ten, kdo žárlí, se nezastaví. Může žárlit na partnera, ale také na úspěch někoho jiného. Může žárlit na majetkové poměry ostatních. Může žárlit na to, že někdo má krásnou postavu. Žárlivost není v pořádku, ale je to normální lidská vlastnost a každý někdy na něco nebo na někoho žárlí.

Správně vedená žárlivost nás ovšem může motivovat k lepším výsledkům a k tomu, že na sobě zapracujeme a že se budeme snažit mít lepší výsledky a lépe vypadat.

Pokud chcete o úplňku meditovat, zaměřte se na žárlivost.

Žárlíte na někoho nebo na něco? A žárlíte zdravě, anebo nezdravě? Zamyslete se. Myslíte si, že někdo žárlí na vás? A pomáhá vám to, nebo vás to omezuje?

Úplněk ve Štíru je vhodný pro rituály spojené s láskou.
Úplněk ve Štíru je vhodný pro rituály spojené s láskou. | Zdroj: Pexels

Pokračování 3 / 3

Rituál na ochranu před negativními energiemi

Tento rituál doporučuju zvlášť pro ty, kdo se denně setkávají s mnoha lidskými příběhy, nešťastnými osudy, beznadějí… Smutek a beznaděj se šíří jako nákaza a je třeba se očistit, aby člověk sám nepodlehl smutku nebo vzteku.

Rituál je velmi snadný. Večer před úplňkem nebo v úplňkové ráno (tentokrát vrcholí úplněk v 6,23) se ve stoje osprchujte. Dbejte, abyste nezkřížily ruce ani nohy. Vnímejte, jak po vás voda stéká, a představujte si, jak s sebou bere všechnu negaci, jak ji smýváte jako špínu.

Potom se osušte a noste u sebe přes den křišťál, který negativní energie absorbuje a neutralizuje. Pokud pracujete ve stresovém a konfliktním prostředí, mějte ho na stole nebo ho noste při sobě jako šperk, případně třeba v kapse nebo v peněžence. Pokud se kamene dotýkáte, funguje samozřejmě lépe.

Kámen pravidelně očišťujte pod tekoucí vodou.

Sprchujte se ráno při úplňku.
Sprchujte se ráno při úplňku. | Zdroj: Shutterstock