Paní Zdenka

Paní Zdenka Zdroj: Klinika Yes Visage

"Díky 2 hodinám mám dole 5 cm a 7 kg váhy"

Také to znáte? Víte, že se na kila dolů musíte hýbat, ale realita všedních dní vám bohužel nejde naproti. Navíc s přibývajícím věkem je boj s tukem čím dál složitější. Jak je vidět ve videu, existuje způsob, jak tělu pomoci.

Faktorů, které stojí v cestě za štíhlejší postavou proti vám, je někdy až příliš. Ale ani tak to nechcete vzdát. Estetická medicína je často pomocník, který může být tím správným impulsem k cestě za hubenější postavou.

„Jsem úplně nový člověk. A hodlám si to udržet“

„O šetrné laserové liposukci SlimLipo jsem se dozvěděla od kamarádky. Když jsem ji viděla, tak jsem se sama zasnila. Tak byl výsledek nádherný. Vejít se do starých džínů by byl sen, ale po čtyřicítce se mi to už nedařilo, proto jsem se po vzoru kamarádky rozhodla obrátit se se svými problémovými partiemi na odborníka také,“ popsala svoji motivaci navštívit specialisty na tvarování postavy na Klinice YES VISAGE paní Juliana (41) z Orlové. „Prošla jsem celkem velkou změnou, díky panu doktorovi mám v pase přes 5 cm dole a 7 kg váhy. Tak jsem od radosti změnila image celkově a s tím špíčkem shodila i vlasy. Jsem úplně nový člověk. A hodlám si to udržet,“ vyjádřila radost Juliana.

Paní Juliana
Paní Juliana | Zdroj: Klinika Yes Visage

Paní Juliana
Paní Juliana | Zdroj: Klinika Yes Visage

„Dala jsem svým tukům jednoduše sbohem“

„V mém věku se již změny nedějí tak rychle a vše dolů bohužel nešlo, jak bych si přála. Vydala jsem se proto na Kliniku YES VISAGE, kde mi doporučili laserovou liposukci SlimLipo, protože je efektivní, ale šetrná a probíhá bez nutnosti celkové anestezie. Nepatřím mezi ženy, které estetickou medicínu odmítají, naopak si myslím, že může – zvlášť ženám – pomoci cítit se líp. Mně nejvíc trápila oblast bříška a boků, kde tuky odolávaly jak vytrvalostnímu tréninku, tak cvičení v posilovně,“ zdůvodnila svoje rozhodnutí pro liposukci paní Zdenka.

Paní Zdenka
Paní Zdenka | Zdroj: Klinika Yes Visage

Paní Zdenka
Paní Zdenka | Zdroj: Klinika Yes Visage

„Můj mindrák z břicha byl do hodiny pryč“

„Mít i v jednačtyřiceti a po dětech figuru dvacítky se nepodaří každé, ale i tak jsem to se svou postavou ještě nechtěla vzdát,“ vysvětluje paní Jana svoji motivaci k liposukci. „Cvičila jsem, chodila běhat a všechny ostatní partie byly vždy v pohodě, ale tuk na břiše a bocích se mě držel a odolával všem mým pokusům a snahám ho zničit. Ve finále bych dnes mohla říct, že šlo o jednoduchý zákrok, který nebolel. Nemusela jsem ani zůstat na klinice a ihned mohla domů k dětem. Jasně, druhý den jsem to už trochu cítila, ale spíše bych to přirovnala k tomu, jako když to přeženete ve fitku.“

Paní Jana
Paní Jana | Zdroj: Klinika Yes Visage

Paní Jana
Paní Jana | Zdroj: Klinika Yes Visage

O laserové liposukci SlimLipo

Jedná se o nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Minimalizuje tvorbu modřin či otoků, je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a nevyžaduje dlouhé zotavování. Prakticky již druhý den se lze vrátit zpět do běžného života. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy či nerovnosti. Díky přesnosti laseru lze touto liposukcí kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie, například povislé paže, podbradek či dvojitou bradu. Více o laserové liposukci SlimLipo najdete zde.

Tip pro vás

Udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE nejštědřejší bonusy v Česku – další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoli. Z více než 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na celkové preventivní vyšetření zdraví. Prostě službu si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás. Více o dárkových poukazech Kliniky Yes Visage naleznete zde.