.

. Zdroj: Shutterstock

Detoxikujte a současně posilujte imunitu svého těla

Cítíte se ospalí, bez energie a trpíte neustálou zimou? Proměnlivé počasí může způsobit častá onemocnění v podobě chřipky, rýmy či horečky. Proto hýčkejte váš imunitní systém a poskytněte mu vše, co potřebuje. Vyzkoušejte pomocníky z rostlinného a živočišného světa, kteří posílí tělesnou schránku a nastartují imunitní systém. 

Řada z nás prevenci podceňuje…

V praxi nám ale právě ona může zachránit život. Nesouvisí pouze s lehkými virózami, ale existují mnohem závažnější choroby (kardiovaskulární systém, onkologická onemocnění), u kterých je prevence nepostradatelná. Že je infarkt a rakovina jedním z největších strašáků Čechů, nemusíme připomínat.

Životní styl nás ovlivňuje více než dědičné předpoklady

Že za váš zdravotní stav mohou převážně dědičné faktory? Omyl, podle statistiky Světové zdravotnické organizace závisí naše zdraví z 51 % na životním stylu a dědičné predispozice se na nemoci podílejí pouze z 25 %. Každý jedinec tedy může ovlivnit své zdraví tím, jak žije a jak se stravuje.

Dbejte na prevenci

Všestrannou bylinu Aloe vera, přezdívanou rostlina nesmrtelnosti, zná určitě každý. A malá pichlavá aloe si svůj název zaslouží právem. Umí potlačit záněty, léčí rány, posiluje imunity a zbavuje tělo odpadních látek. Je tak výborným pomocníkem při jarní očistě těla.

Aloe vera = lékař v květináči

Nejčistší podobu aloe najdete v Drinking Gelech od společnosti LR Beauty. Tyto koncentráty jsou vyrobeny z 89 % - 98,2 % čistého aloe vera gelu. Aloe vera typu Barbadensis Miller, ze které se tyto gely vyrábějí, patří mezi rostliny, u kterých jsou účinky prokazatelně vyšší. Během pěstování se nepoužívají umělá hnojiva ani pesticidy. Z každé rostliny se navíc sklízí ručně pouze šest listů 3x za rok. V Německu se potom čistý gel zpracovává dle certifikované receptury a mísí se například s květovým medem nebo s extrakty z nejrůznějších bylin.

LR Beauty
LR Beauty | Zdroj: LR Beauty

Geniální recept z živočišné říše

Nejzákladnějším elementem zdraví je silný imunitní systém. Zatímco aloe vera imunitu posiluje, tekuté LR Colostrum ji přímo formuje. Vzniká v mléčných žlázách krávy bezprostředně po porodu a je první tekutinou, kterou tele přijímá. Jen díky němu si může vytvořit vlastní imunitní štít a ustát nápor počátečních virů, bakterií a plísní, které na jeho křehký organismus útočí v prvních dnech po narození. Stejný účinek má i na lidský organismus.

LR Beauty
LR Beauty | Zdroj: LR Beauty

Vitamínová exploze

VitaAktiv je 95% koncentrát z 21 druhů ovoce a zeleniny. Je vhodný pro všechny věkové kategorie, a proto jej jistě ocení rodiče, jejichž děti odmítají jíst ovoce a zeleninu. Jedna odměrka pokrývá denní dávku nejpotřebnějších vitamínů.

LR Beauty
LR Beauty | Zdroj: LR Beauty