.

. Zdroj: PNM International

Darujte vyhlídkové lety a další letecké zážitky

Lámete si hlavu nad tím, jak obdarovat své příbuzné či přátele, kteří už všechno vlastně mají? Nechcete je odbýt žádným ohraným dárkem? Darujte jim zážitek, na nějž jen tak nezapomenou. Pokud jim nevadí létání a výšky, nabízí se hned řada možností, kterými jim zpestříte jejich narozeninový den.

Co si pod leteckými zážitky představit?

Mezi nejoblíbenější a nejvděčnější zážitky patří vyhlídkové lety, které se organizují z více než 15 letišť po celé ČR. Proč jsou tolik žádané? Letecká agentura je nabízí jak ve všední dny, tak o víkendu. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost vyhlídkovému letu za svítání, během dne, se západem slunce, nebo dokonce v noci. Právě tato časová i místní variabilita v kombinaci se vstřícným přístupem agentury řadí vyhlídkové lety mezi TOP zážitky.

Dárek pro odvážné

V případě, že vyhlídkový let není pro vás to pravé, neboť byste chtěli zažít pocity pilota v kabině, sáhněte po řízení letadla či vrtulníku. Jak tento zážitek probíhá? Nejprve budete seznámeni s pilotáží vybraného stroje pod vedením zkušeného leteckého instruktora. Poté zažijete vše, co práce pilota během letu obnáší. A skutečně v bezpečné výšce vám instruktor předá řízení a vy se tak stanete pilotem na zkoušku.

Když se chcete držet při zemi

Dopravní letadlo s přistáním na Ruzyni ve skutečnosti řídit opravdu nemůžete, ale tuto situaci vám umožní realisticky prožít letecký simulátor. O autentický zážitek se postará pohyblivá základna, proto si užijete pocit zrychlení, vzlétání a přistání, zatáčky atd. Délka letu se pohybuje mezi 20-75 minutami dle vámi zvoleného druhu letadla. Ti nejodvážnější si mohou vyzkoušet pocity během blížící se letecké katastrofy, kdy vám vysadí motor, unikne palivo, objeví se požár na palubě letadla apod.

Jiná verze létání

Nelákají-li vás letadla, vyzkoušejte let balonem nebo seskok padákem. Co se týká letů balónem, ty probíhají po celý rok s ohledem na počasí, vždy ráno nebo večer 1-2 hodiny před západem slunce. Zejména ve večerních hodinách vás čeká opravdu silný, romantikou nabitý zážitek. Tandemové seskoky padákem se realizují stejně jako vyhlídkové lety v 15 letištích v ČR. Nemusíte mít žádné obavy, neboť před seskokem budete důkladně proškoleni. Během skoku zažijete 40 s trvající volný pád, a poté si budete užívat 6-10 minut klesání s padákem.

Nečeká vás žádné zklamání

Agentura, jež letecké zážitky zprostředkovává, je tvořena leteckými instruktory, proto vám bude poskytnuta ta nejlepší péče od profesionálů. Ti se mohou pochlubit mnohaletými zkušenostmi a individuálním přístupem k zákazníkovi. O kvalitách této firmy hovoří více než 3000 spokojených zákazníků, kteří se k této agentuře rádi vracejí pro další zážitky. Samozřejmostí je vystavení originálních poukazů, jež vám budou doručeny v dárkové krabičce.