...

... Zdroj: iStock

Co tajně skrýváte podle znamení? Býci marnivost, Střelci extrémní žárlivost!

Každý máme nějaké tajemství, o některém nechceme mluvit a zůstává utajené třeba celý život. A některá tajemství vyplavou na povrch v ten nejnevhodnější okamžik. Jaká tajemství v sobě skrýváte podle znamení vy? 

Beran

Berani, vy skrýváte nějaké strašné rozhodnutí, které jste v minulosti učinili ve sféře lásky. Chtěli jste vzbudit dojem, že rozchod, ke kterému došlo, nebyl vaší vinou, ale vždycky to jste vy, kdo něco ukončí nebo pokazí. Máte v sobě spoustu smutku, pokud jde o lásku.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 2 / 12

Býk

Vy v sobě skrýváte skutečnost, že máte rádi luxus – dobré jídlo v drahé restauraci, drahé šperky a podobně. Býci, vy věříte, že si to zasloužíte, ale raději to nikde neventilujete, aby si okolí nemyslelo, že máte nos moc nahoru.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci tajně skrývají fakt, že neumí udržet peníze na uzdě a že rádi rozhazují. Máte neustálé výdaje a každý měsíc jste téměř na nule. Nechcete ale, aby to druzí věděli, přesto rádi nakupujete dál. Co je ale nutné přiznat, většinou nakupujete pro své blízké. Pokud se vás ale někdo zeptá, jak by měl naložit s penězi, raději rychle změňte téma.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci, vaším tajemstvím je to, že se bojíte pokročit dál. Ať už to je v kariéře nebo romantickém vztahu. Zřejmě vám v minulosti někdo zlomil srdce, ale zkuste si i z toho bolestného vztahu vzít něco dobrého. Kromě toho v sobě skrýváte tajnou radost, když má někdo trable s láskou, a vy mu můžete oznámit, že jste tady pro něj. Moc rádi totiž pomáháte.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi, vaše skryté tajemství často souvisí s věcmi, které jste v minulosti udělali, abyste vyhráli nějakou soutěž, konkurz nebo cokoli, kde šlo o moc. Líbí se vám být středem pozornost a nemáte rádi, když je vaše prvenství ohroženo. Pravděpodobně jste šířili nějaké drby o vašem konkurentovi ve škole nebo jste naházeli do volební schránky hlasy s vaším jménem. Udělali jste, co jste museli udělat, nikdo nebyl fyzicky zraněn, nic záludného byste neudělali.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny v sobě skrývají druhé já. Nikdo netuší, že se z toho neohrabaného Clarka Kenta proměníte v noci na Supermana, který miluje všechny druhy experimentů. Jste milovníci čistoty a někdy tuhle svou obsesi raději skrýváte. Přece jen, někdy to může být dost otravné.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy, vy působí navenek jako upřímné a transparentní, ovšem vaše malé špinavé tajemství spočívá v tom, že jste v minulosti nejenže opakovaně lhaly, ale taky něco ukradly. Pravděpodobně to nebylo nic velkého, ale nebylo vám proti srsti strčit do kabelky nějaké kancelářské potřeby nebo jste nezaplatily daně.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři, vaše tajemství spočívá v tom, že jste někdy tak trochu teroristi. Nemyslíme to samozřejmě doslova, ale dokážete přesvědčit druhé formou zastrašování. Možná jste své podřízené dokonce šikanovali a emocionálně vydírali. A pokud vám někdo ublíží, chcete vědět, že za to zaplatí a bude se cítit hůř než vy.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci, vaším skrytým tajemstvím je fakt, že se snažíte předstírat, že se vám nikdo nedostane pod kůži. Tajně taky skrýváte, že jste až extrémně žárliví a hrozně neradi snášíte, když vám lidé neprokazují dostatečnou pozornost. Jakmile cítíte lhostejnost, jste extrémně rozrušení.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi, vy tajně skrýváte to, že jste mnohem citlivější, než si ostatní o vás myslí. Jakmile se něco nepovede, jste zranění, pláčete v práci nebo u televize či ve sprše. Všichni si myslí, že plně svoje emoce ovládáte, ale pravda je zcela jiná. I když tak vypadáte, roboti nejste.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři, vaším skrytým tajemstvím je fakt, že máte opravdu špatnou paměť. Hlavně se to nesmí nikdo dozvědět, to by byla tragédie. Pracovní záležitosti v hlavě ještě udržíte, ale výročí, narozeniny nebo svátky – to zapomínáte celkem pravidelně. Možná byste na sobě měli zapracovat a přihlásit si na nějaký kurz trénování paměti.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby, vy tajně skrýváte to, že i když máte rádi společnost, někdy chcete být samy. Máte tendenci být introvertní a někdy jste nejraději, když můžete za nespravedlností světa zabouchnout dveře a totálně se od světě odříznout. Máte živou představivost a vaše myšlenky vám úplně stačí. Pokud tedy někdo až moc mluví, tajně si přejete, aby konečně zmlknul.

...
... | Zdroj: archiv