.

. Zdroj: internal

Co stojí za krásnou postavou Pippy Middleton? Má slabost pro extrémy!

Když Pippa Middleton před několika dny říkala svému nastávajícímu Jamesi Matthewsovi "ano", jen slepý by si nevšiml, jak dokonale vypracovanou postavu má. Ovšem když se před pár dny objevily její fotografie z líbánek, kde má na sobě jen plavky, muži šli do kolen a ženy bledly závistí. Jak jen to dělá?

Někdo má tu smůlu, že si k čokoládě jen přičichne a rázem má o kilo víc. Oproti tomu jiný se může nacpat, čím chce, a vůbec to na něm není znát. Pippa Middleton je spíše ten druhý typ. Nicméně za její dokonalou postavou nejsou jen štíhlé geny, ale i mimořádné úsilí. Jak to tedy dělá?

Video placeholde

Pokračování 2 / 6

Je závodnice každým coulem

Absolvovala Birkenbeinerrennet, jeden z nejznámějších a nejtěžších světových běžkařských závodů, cyklistický závod Across America, pravidelně se účastní triatlonových závodů. Pippa Middleton extrémní závody miluje! Aby je zvládla, musí samozřejmě během roku pořádně trénovat. A také přesně vědět, kde brát energii pro takový výdej.

Pokračování 3 / 6

Když sacharidy, tak kvalitní

Pippa moc dobře ví, že skvělým zdrojem energie jsou sacharidy, ovšem ty kvalitní. V rozhovoru pro Hello Magazine řekla, že se snaží jíst celozrnné obiloviny, které se na jídelníčku objevují až třikrát denně. Na denním pořádku jsou tak quinoa a tmavá rýže, k snídani si pak dopřává žitný toast či ovesnou kaši. Tohle je její oblíbený recept z blogu Honestly Healthy, který Pippa zveřejnila v The Telegraphu. Obsahuje bezlepkové ovesné vločky, mletou skořici, kokos, rozinky, fíky, datle či sušené meruňky, slunečnicová semínka a horkou vodu. "Tento zdravý mix si ráda dopřávám před tréninkem na závody. Připomíná mi snídaně na horách, když jsem byla malá," komentuje Pippa.

Oblíbená snídaně Pippy Middleton
Oblíbená snídaně Pippy Middleton | Zdroj: Pippa Middleton / The Telegraph

Pokračování 4 / 6

Jí i pro své srdce

Pippa Middleton je také podepsaná pod kuchařkou s názvem Heartfelt, která obsahuje pokrmy pro zdravé srdce. Mezi její nejoblíbenější jídla z této kuchařky patří třeba asijský tuňák s avokádovou salsou, halibut s pečenými rajčaty a bylinkami, masové kuličky a tabouleh nebo portobello a la margherita (tedy žampion plněný mozzarellou, rajčaty a bylinkami). Ze sladkých jídel je to například crumble s lesním ovocem nebo malinová roláda, samozřejmě v nízkokalorické variantě. Recepty v angličtině jsou k mání na stránkách British Heart Fundation, nadace, která tuto kuchařku zaštiťuje.

Pokračování 5 / 6

Sport je u ní na prvním místě

Může se zdát, že Pippa drží tak striktně jídelníček, že si nic nedopřeje, ale opak je pravdou. Drží se důležitého pravidla "všeho s mírou", takže si rozhodně nevyčítá, když jí chutě zavedou někam na dortík (však je také profesionální party organizátorkou). Pippa je ovšem také náruživou sportovkyní. Pohyb má třikrát až pětkrát týdně, ať už je to půlhodina běhu, TRX, pilates nebo třeba delší výlety na kole. Je si vědoma, že občas člověk musí do toho pořádně šlápnout a dát si pořádný intenzivní intervalový trénink.

Pokračování 6 / 6

A dieta na posledním

Nejednou se jí novináři ptali, jakou drží dietu, že je tak krásně štíhlá. Ona se jim ale vždycky vysměje. Něco jako dieta jí totiž vůbec nic neříká. Mnohem důležitější je dlouhodobý zdravý životní styl, omezení rafinovaných cukrů a tuků a víra v to, že člověk musí umět především naslouchat svému tělu.

Pippa umí také občas zahřešit.
Pippa umí také občas zahřešit. | Zdroj: instagram