...

... Zdroj: iStock.com

Co opravdu nenávidíte? Býci stěhování, Raci nevěru

Naše znamení zvěrokruhu určuje naše charakterové vlastnosti a s nimi také to, jak jsme schopni si poradit v různých životních situacích. Některé samozřejmě zvládáme hůř a některé lépe. Které situace ale jednotlivá znamení opravdu z duše nenávidí? Platí to i u toho vašeho?

Beran

Jakákoliv činnost, která vyžaduje trpělivost, je pro Berany doslova noční můrou. Dopravní zácpy a kolony, infolinka na které "jste padesátý v pořadí" nebo čekání na výsledky čehokoliv vás doslova vytáčí k nepříčetnosti. Pokud něco děláte nebo chcete, musíte to mít hned. Ať už se jedná o nový byt, nebo jen zastřihnutí konečků u kadeřníka. Jen málokdy umí být Beran tak protivný, jako když se od něj vyžaduje, aby chvilku počkal.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Napěchovat všechny své věci do krabic a tašek a na novém místě je zase pěkně vybalovat je samozřejmě stresující činnost pro každého. Pro Býky, kteří ale těžce nesou každou změnu v zaběhnuté každodenní rutině, je stěhování doslova apokalypsou. Moc dobře si uvědomují, že je čeká chaos, stres a minimálně tři dny žití mezi krabicemi. Ten, kdo řekl, že vyhořet je lepší než se stěhovat, musel být Býk.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Těžko můžete volnomyšlenkářským Blížencům udělat něco škodolibějšího než je postavit před nalinkovaný plán toho, co a kdy budou dělat. Na minutu přesně! Čím důrazněji po nich potom budete vyžadovat, aby z tohoto plánu neuhnuli ani o píď, tím větší paniku v nich vyvoláte.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Nikdo si zřejmě nad rozchodem neřekne "no co, život jde dál" a nespěchá oslavovat, ale pro Raky je rozpad partnerského vztahu doslova peklem na zemi. Romantická a křehká povaha Raků nese fakt, že ztratili kdysi milovanou osobu, stejně, jako by ztratili kus sebe sama. A to i v případě, že jsou to oni, kdo ze vztahu odchází.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 5 / 12

Lev

Silní a sebevědomí Lvi jsou schopni poprat se snad s každou situací, která jim přijde do cesty. Až na okamžik, kdy něco neběží tak, jak si představovali. Pokud není po jejich (a je úplně jedno, jestli v životně důležitých situacích nebo naprostých malichernostech), dokáží být Lvi doslova osinou v zadku. Navíc při vyjadřování své nespokojenosti předvedou takové drama, že příště si rozhodně rozmyslíte, jestli to raději přeci jen neuděláte tak, jak chtějí oni.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Ať už mají nepořádné spolubydlící, partnera, sousedy nebo třeba jen nedokonalou pokojskou v dovolenkovém hotelu, dokáží Panny doslova vyletět z kůže. Nic je nebudí ze sna tak jako představa, že jejich puberťák při návratu z večírku pošlape chodbu nebo že si půjdou lehnout, když nemají umyté nádobí.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Konflikty, vypjaté situace a hádky, při kterých si musíte vyměňovat tuny argumentů zřejmě nevyhledává nikdo. Většina znamení si však dokáže své stanovisko obhájit. Jenom Váhy s tím mají prokazatelný problém. Ne že by byly snadno ovlivnitelné, ale problém je v tom, že při představě konfliktu s jiným člověkem se Váhám svírá žaludek. Jejich životním krédem je být se všemi zadobře. Proto jsou ochotny se až nesmyslně obětovat, jen aby "byl klid".

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

A opět – i když nikoho nepotěší skutečnost, že si jejich milovaný partner užíval s někým jiným, pro tolerantní Štíry, kteří jsou doslova posedlí intimitou a sexem, je to, jako by jim milovaná osoba vyrvala z nitra srdce i všechny přilehlé orgány. Pokud čekáte pochopení či odpuštění, čekáte marně. Spíš buďte připraveni na to, že takovou zradu, jakou je nevěra, vám Štír neodpustí ani za 30 let.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci milují změny, zbožňují být neustále v pohybu a doslova žijí z nových zkušeností a objevování neznámého. Chcete je znechutit a učinit je nešťastnými? Přivažte jim na nohu kouli. Pokud Střelci setrvávají příliš dlouho (podle jejich názoru) na jednom místě, v jedné práci, v jednom městě a tak podobně, brzy začnou vyšilovat a chytat roupy. Pokud rovnou ze zoufalství nevezmou nohy na ramena.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Pokud si nevážíte svého zaměstnání a své finanční nezávislosti tak jako Kozoroh, nikdy nebudete mít šanci pochopit, proč pro něj ztráta zaměstnání připomíná potopení Atlantidy. Kozorozi věnují své práci spoustu času, energie a myšlenek, pokud o ni tedy přijdou, berou si to velmi osobně. Sice mají většinou dalších šest záložních plánů a na dlažbě se v podstatě ani neohřejí, ale onu křivdu si s sebou nesou ještě velmi dlouho.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

I když nám všem poměrně odmalička rodiče i široké okolí vštěpovali, že život není fér, jediní Vodnáři i v dospělosti stále odmítají tuto skutečnost akceptovat. Pokud se jim nebo jejich blízkým děje jakákoliv křivda nebo bezpráví, vidí doslova rudě a nikdy se s tím nedokáží smířit. Udělejte to a do smrti počítejte s Vodnářovým vyčítavým a nenávistným pohledem. V tom lepším případě.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Jestli něco klidné a smířlivé Ryby opravdu nenávidí, pak je to tlak moderní společnosti, která je nutí neustále se rozhodovat, ideálně hned – nebo ještě lépe – okamžitě. Ryby potřebují na všechno svůj čas, rády o věcech přemýšlejí a potřebují se rozhodnout samy. Budete-li na ně tlačit, spěchat nebo jim dokonce vnucovat své řešení, docílíte jen toho, že s děsem v očích utečou a několik dnů (či měsíců) vás nebudou chtít ani vidět.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com