Která je vaše poloha při spánku?

Která je vaše poloha při spánku? Zdroj: Brightside.com

Sladký spánek
2
Fotogalerie

Co o vás prozradí pozice, ve které spíte? Máte být šéfka, nebo raději blogerka?

Po dlouhém dni zasloužený odpočinek. Uvelebit se do své oblíbené pozice, ve které se cítíte dobře, a usnout. Spíte ráda na břiše, nebo raději na zádech? Víte, co to znamená?

Chcete se o sobě dozvědět něco víc? Tady je jednoduchý test, který může odhalit, kdo jste. Je to opravdu jednoduché. Zkontrolujte níže uvedený obrázek a vyberte pozici, o které si myslíte, že v ní většinu času spíte. A pokud polohy během noci střídáte, pak je to znamení, že máte mnohostrannou osobnost, která má různé stránky, o kterých možná ani nevíte.

Která je vaše poloha při spánku?
Která je vaše poloha při spánku? | Zdroj: Brightside.com

1. Pokud nemůžete usnout, aniž byste si lehla na bok a pokrčila kolena, pak jste klidná a spolehlivá osoba. Není snadné vás urazit a nemáte strach z budoucnosti. Usmíváte se i při nejošklivějším zimním ránu a dokážete se prakticky bez problémů přizpůsobit všem změnám, ke kterým ve vašem životě dochází.

2. Pokud spíte hlavně v poloze dítěte, často pociťujete potřebu ochrany, soucitu a porozumění. Tím, že si leháte do této pozice, se pokoušíte odříznout od problémů, kterým čelíte ve světě kolem vás. Vhodným způsobem, jak rozvíjet váš talent a potenciál, by bylo malovat obrázky, učit se tančit nebo psát blog.

3. Pokud spíte na břiše s rukama a nohama od sebe, pak jste rozená vůdkyně. Jste impulzivní, a proto se raději ujišťujte, že máte pořádek jak v osobním, tak v profesionálním životě. Ráda plánujete vše v předstihu a nejste fanouškem překvapení. Jste vytrvalá a pocit zodpovědnosti, který máte, vám pomáhá dosahovat velkého úspěchu.

4. Pokud spíte na zádech, pak jste s největší pravděpodobností pozitivní člověk, který miluje život, který je zvyklý být v centru pozornosti a miluje dobrou společnost. Pracujete tvrdě a vytrvale, ale racionálním způsobem a raději vždycky říkáte pravdu. Lidé, kteří spí v této pozici, jsou velmi často silné osobnosti.

5. Spíte-li jako voják v pozoru, ležící na zádech s rukama podél těla, pak jste pravděpodobně člověk, který ví, čeho chce v životě dosáhnout, a cílevědomě usiluje o dosažení těchto cílů. Můžete být přísná, pedantská a náročná, ale nejvíce se tak chováte k sobě.

6. Pokud spíte jako volavka s jednou nohou pokrčenou, pak jste nejspíše nepředvídatelná osobnost, která je často přitahována ke všem druhům dobrodružství. Vaše nálada se může rychle změnit, a to bývá matoucí pro lidi kolem vás. Velmi často je pro vás těžké rozhodnout se. Celkově v práci a v životě obecně dáváte přednost stabilitě, klidu a tichu.