Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: iStock.com

Co lidé tajně závidí vašemu znamení? Tomu neuvěříte!

Každý člověk má nějaké pozitivní vlastnosti a je pro ostatní zajímavý. A dost často to ostatní – obzvlášť před ním – neradi přiznávají. Co máte vy? Co vám druzí závidí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Dokonce i uprostřed tragických okamžiků si Beran dokáže udržet vysokou úroveň optimismu a nadšení. Každý si přeje, aby mohl být stejně optimistický jako vy, dokonce i ti, kteří se chlubí svým smyslem pro humor. Jste nejen veselí, ale také sebevědomí, díky čemuž vám lidé tajně závidí vaše dokonalé zvládání všech situací.

Pokračování 2 / 12

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Býci mají bezvadný vkus a ostatní si ho určitě vždycky všimnou. Všechno, co děláte, přichází tak nějak samozřejmě, díky čemuž na vás lidé dost často žárlí. Vaše dovednosti i vkus jsou záviděníhodné, navíc vám lidi závidí to, že dokážete každému dodat pocit bezpečí.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Blíženci jsou milovníci sociálního života, kteří se dokážou přizpůsobit kdekoli. Ostatní si přejí umět to taky, ale ne vždy jim to jde. Lidé jim závidí jejich lehkost, s jakou můžou s kýmkoli mluvit, a to zejména díky jejich výjimečným sociálním dovednostem, které je mohou dostat skutečně velmi vysoko v profesním životě.

Pokračování 4 / 12

Rak (21. června – 22. července)

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Raci, každý chce být úžasným přítelem, kterým jste, a tento pocit žárlivosti se zvyšuje také díky vašemu neuvěřitelnému pocitu loajality. Nikdy nikoho nezklamete a skutečnost, že pro lidi, které máte rádi, uděláte cokoli, je obdivuhodná a provokativně přivádí druhé k žárlivosti.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. července – 22. srpna)

.
. | Zdroj: iStock

Lvi, ačkoli jsou vaše vysoká očekávání pro druhé někdy zastrašující, lidé vás obdivují za to, že lpíte silně na svých hodnotách a jdete vždy dopředu. Nikdy neohrožujete své principy a rozhodně nikdy nenecháte nic, co by zničilo představu ostatních o vás. Vaše sebevědomí je záviděníhodné pro spoustu lidí.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. srpna – 22. září)

.
. | Zdroj: iStock

Panny, vám ostatní závidí především váš mozek. Zejména ti, kteří sedí vedle vás v kanceláři nebo kdekoli jinde, by pro vaši inteligenci udělali cokoli. Všechno vždycky zvládnete perfektně a neunikne vám žádný detail. I když je to někdy otravné, zároveň je to něco, co by ostatní chtěli umět taky.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. září – 22. října)

.
. | Zdroj: iStock

Váhy, vy jste doslova noční můrou pro ty, kteří mají sklon k žárlivosti, protože jste nesmírně sympatický člověk a nikdy nedáváte najevo nevoli či nelásku. Lidé vás obdivují pro vaše laskavé srdce, ale i když vám závidí, negativní reakce to nikdy nemůže být, protože vy jim v tom svým úsměvem zabráníte. Nakonec lidé prostě přiznají, že by se vám chtěli podobat.

Pokračování 8 / 12

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Štíři, vaše vášeň je doslova spalující a ostatní si neustále přejí, aby mohli dosáhnout vaší úrovně nadšení. Nechcete jen doufat a tajně snít, ale vždy najdete způsob, jak své sny uskutečnit, což nutí i ty sebevědomější jednotlivce, aby následovali vaše kroky.

Pokračování 9 / 12

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock

Střelci, vy máte svobodu, kterou vám závidí, a to hlavně proto, že jste zodpovědní za svou vlastní svobodu. Nikdo vás nemůže obviňovat z toho, že máte štěstí, protože váš idealismus vám umožňuje zbavit se toho, co vás brzdí nebo utlačuje. Způsob, jakým se dokážete vyhnout komukoli a čemukoli, co vás nějakým způsobem omezuje, z vás dělá člověka, na kterého všichni potichu žárlí.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

.
. | Zdroj: iStock

Disciplinovanost Kozorohů nutí ostatní, aby se na ně dívali závistivě. Jdete za tím, co chcete, a nikdy nedovolíte, aby překážky bránily vašemu úspěchu. Dokonce i lidé se stabilní kariérou a společenským životem se cítí inspirováni, aby žili jinak a více využívali svého potenciálu, když jsou vedle vás, a snaží se poučit se z vašich metod.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock

Vodnáři, lidé často žárlí na to, jak dokážete skloubit svou nezávislou povahu s vaším progresivním pohledem na život. Myslíte vždy sami za sebe a pokaždé máte neotřelé způsoby porozumění světu jako celku, což způsobuje, že ostatní touží po stejné úrovni myšlení.

Pokračování 12 / 12

Ryby (19. února – 20. března)

.
. | Zdroj: iStock

Ryby, vaše romantická mysl je nejen pro ostatní lákavá, ale také provokuje závist. Použijete svou kreativitu na vše, co děláte, takže lidé by vás chtěli napodobit. Způsob, jakým zvládnete udělat téměř cokoli, se zdá být téměř neuvěřitelný a také to samozřejmě upoutá pozornost každého.