...

... Zdroj: iStock.com

Chcete se nadobro zbavit nadváhy? Navštivte výživovou poradnu

Kdo z nás při pohledu do zrcadla s jistotou prohlásí, že je se svojí postavou spokojen? Vinit přitom můžeme hlavně sami sebe a svůj životní styl, který má často do toho zdravého opravdu hodně daleko. Zejména špatné stravování s sebou přináší nepříjemná rizika.

Vyhlašme boj přebytečným kilům

S nadváhou a v horším případě obezitou bojuje celý vyspělý svět. Ve Španělsku se z tohoto důvodu v 90. letech minulého století začala rozvíjet síť výživových poraden NATURHOUSE. Do dnešního dne s nadváhou skoncovalo ve 32 zemích světa více než 6 500 000 lidí, ke kterým se přidává stále více Čechů včetně Pražanů.„Naše klienty nenutíme držet žádné drastické diety ani užívat „zázračné“ pilulky. Naopak je učíme

vyváženému stravování a nabízíme jídelníčky z běžně dostupných potravin. Při dodržování našich zásad jsou klienti sytí, spokojení, cítí se skvěle a pokroky v hubnutí pozorují už po prvním týdnu,“ vysvětluje Ing. Anna Vernerová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Praze na Karlově náměstí.

Jak to chodí ve výživové poradně

Po vstupní konzultaci, vážení a měření, které trvá zhruba 45 minut, stanoví výživová poradkyně Anna jídelníček na míru. Ten vychází ze zásad středomořské kuchyně. Je tedy pestrý, lehký a potraviny lze různě kombinovat podle toho, co má klient rád nebo co mu vyhovuje. K jídelníčku se také doporučí lehký pohyb a exkluzivní produkty na bylinné bázi. Takovéto produkty čistí tělo a urychlují hubnutí.

„Klienti k nám docházejí obvykle jednou týdně. Tato setkání slouží kromě vážení, měření a přípravy nového jídelníčku i k tomu, aby mi sdělili své pokroky, dojmy a názory a poradili se, jak postupovat dál,“ podotýká poradkyně Anna. Týdenní setkávání jsou velmi důležitá i proto, že díky nim klient získá pravidelnou podporu a motivaci.

Rozhodněte se pro zdravý životní styl. Navštivte naši výživovou poradnu a uvidíte, že vám najednou hubnutí půjde pěkně od ruky. Jsme tu i proto, abychom vám dodali potřebnou dávku pozitivnímu přístupu. Všechno totiž funguje mnohem lépe, když na to nejste sami. Hubnutí bude příjemná etapa vašeho života.

Výživová poradna NATURHOUSE Karlovo náměstí 315/6, Praha 2 tel.: 605 967 709 e-mail: karlovo-nam@naturhouse-cz.cz www.naturhouse-cz.cz facebook.com/naturhouse.cz