Chcete mít své auto v bezpečí před výkyvy počasí?

Chcete mít své auto v bezpečí před výkyvy počasí? Zdroj: Sunsystem.cz

Chcete mít své auto v bezpečí před výkyvy počasí? Náročná stavba garáže není jedinou možností

Stavba garáže je pro mnohé lidi finančně i časově příliš náročná. Garáž vám navíc zabere značnou část pozemku. Kam ale zaparkovat své auto, aby bylo chráněné před nepříznivými vlivy počasí? Jestli hledáte elegantnější řešení, zvolte si praktický přístřešek.

Přístřešky pro auta jsou stále oblíbenější

Hliníkové přístřešky pro auta jsou dnes velmi oblíbenou a žádanou alternativou ochrany vašeho auta. Hliník je velmi odolný materiál, který vaše auto ochrání proti všem nepříznivým vlivům počasí během celého roku. Díky kvalitní povrchové úpravě navíc sám svůj vzhled nezmění po dlouhá léta. Vy už se tak nemusíte bát nánosů sněhu, náhlých bouřek či ničivých krupobití a poletujících větví.

Přístřešek pro auto navíc vytvoří příjemný stín, díky kterému se vyhnete přehřívání auta i jeho interiéru, ale také vlivům slunečního záření na barvu vašeho auta a karoserie. Pergola pro auto je velmi flexibilní řešení a nabízí mnoho způsobů instalace, technologického provedení i designů. Česká firma Sunsystem vám navrhne a zrealizuje komplexní řešení na mírudle vašich požadavků.

Chcete mít své auto v bezpečí před výkyvy počasí?
Chcete mít své auto v bezpečí před výkyvy počasí? | Zdroj: Sunsystem.cz

Moderní i stylové pergoly pro auta

Kromě toho, že přístřešky od firmy Sunsystem odpovídají nejmodernějším technologickým trendům a bezpečnostním normám, jsou i stylové a respektují váš individuální vkus. Pergoly od Sunsystem si jednoduše můžete sladit se stylem vašeho domu. K dispozici je široká paleta barevných provedení a jejich kombinací, včetně autentických imitací přírodních materiálů a dřeva.

Vybírat můžete například z nabídky přístřešků pro auta se sedlovou střechou SADDLE, přístřešků s klasickou oblou střechou, anebo naopak stylových modelů s plochou střechou FLAT. Přístřešky lze stavět jako volně stojící, anebo s kotvením k domu, díky kterému se za deště k autu dostanete suchou nohou. Jestli potřebujete ochránit více aut, můžete si zvolit praktické modulové systémy, díky kterým si jednoduše poskládáte pergolu požadované velikosti pro libovolný počet vašich čtyřkolých miláčků.

Pro ochranu proti extrémním klimatickým podmínkám v horských oblastech si vyberte přístřešky s odolnou konstrukcí pro velké zatížení sněhem a s integrovaným okapem, který oceníte zejména v době oblevy, ale i během letních bouřek. Voda vám tak kolem přístřešku nevytvoří nepříjemné blátivé louže, ale je bezpečně odvedena do nádoby anebo hluboko do země.

Díky kotvení k domu se k vašemu autu dostanete suchou nohou za každého počasí.
Díky kotvení k domu se k vašemu autu dostanete suchou nohou za každého počasí. | Zdroj: Sunsystem.cz

Ochrana vašeho auta levně i jednoduše

Nespornou výhodou přístřešků je oproti garážím mnohem nižší pořizovací cena a jednodušší stavba, kterou lze zvládnout i za jeden den. Další finanční i časovou úsporou je pak prakticky nulová péče o přístřešek. Pergoly od firmy Sunsystem jsou naprosto bezúdržbové, nevyžadují žádné natírání, broušení či čištění. Velice odolný materiál vám vydrží celý život a luxusní a elegantní vzhled pergoly vám bude dělat radost dlouhá léta.

Jestli plánujete stavbu přístřešku pro auto v jarních či letních měsících, neváhejte s objednávkou již nyní.