Video placeholde

AVON POCHOD ZA ZDRAVÁ PRSA se přesouvá. I tak můžete podpořit boj proti rakovině prsu nákupem charitativního trička

Zdá se, že tento rok pro nás nachystal celou řadu zkoušek. Od toho je však mottem letošního AVON POCHODU slogan „SPOLU“, abychom vyslali do světa jasný vzkaz. Ano, s lítostí v srdci oznamujeme, že se červnový jubilejní 20. ročník AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA 2020 přesouváme, ale jedním dechem dodáváme, že jakmile to bude jen trochu možné, zveřejníme náhradní termín a společně oslavíme nejen boj za zdravá prsa, ale za zdraví celkově.

Do té doby nás můžete podpořit koupí charitativního pochodového Trička, které odstartovalo svůj prodej 19. března u vašich Avon Ladies a Avon Getlemen a na avon.cz a zdravaprsa.cz.

Poprvé v historii AVON zavádí přímé doručení až ke dveřím

Je to tak jednoduché! Kupte si pochodové Tričko, hrdě jej noste a oblečte se do něj i v den, kdy se bude konat AVON POCHOD ZA ZDRAVÁ PRSA 2020. Letošní Tričko pochází z dílny bloggerek A cup of style a je nejen vstupenkou na AVON POCHOD ZA ZDRAVÁ PRSA, ale i trendovým kouskem, který vám v šatníku nesmí chybět, včetně multifunkčního šátku, který lze v současné době důmyslně použít i jako vysoce kvalitní roušku.

Video placeholde

Především je ale tou největší pomocí a zdrojem finanční podpory pro celou řadu organizací, kterým AVON v rámci boje proti rakovině prsu pomáhá. Právě díky němu máme tolik síly a prostředků POMÁHAT a bojovat se zákeřnou nemocí! Prosíme, podpořte nás koupí charitativního Trička, které navrhly blogerky a dlouholeté ambasadorky AVON Pochodu za zdravá prsa Lucka a Nicole z A Cup of Style.

Baví nás nové výzvy a tuhle jsme si nemohly nechat ujít. Už pár let jsme ambasadorkami projektu a tentokrát můžeme ještě více pomoci, abychom SPOLU s Avonem bojovaly za zdravá prsa. Moc si toho vážíme,“ tvrdí shodně Lucka a Nicole. Z jejich dílny vzešlo nejen dámské Tričko (399 Kč), pánské Tričko (399 Kč), dětské Tričko (319 Kč), ale i pruhovaný šátek (99 Kč). Celá kolekce je navíc ze 100% bavlny a v recyklovatelných obalech.

20. ročník AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA 2020
20. ročník AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA 2020 | Zdroj: AVON

AVON POCHOD se sice přesouvá, ale jeho jedinečnou atmosferu si můžete užít už nyní

Poslechněte si letošní pochodovou píseň, kterou složili Voxel a Tokhi, a společně s onkologickými pacientkami, které v klipu účinkují, se ubezpečme, že „ve víru víry stoupám a sílím“! Protože právě víru a sílu nyní potřebujeme ze všeho nejvíc. Věříme, že vše SPOLU zvládneme co nejdřív se potkáme na jubilejním 20tém ročníku AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA. Kromě našich ambasadorů,kteří nás dlouhodobě podporují, nás podpoří celá řada nových tváří, které nám pomohou v boji za zdravá prsa. Pro více informací o projektu a o koupi Trička, prosíme, navštivte www.zdravaprsa.cz. Pro nákup kontaktujte své AL/AG či nakupujte přímo na www.avon.cz a užijte si doručení až k vašim dveřím.

20. ročník AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA 2020
20. ročník AVON POCHODU ZA ZDRAVÁ PRSA 2020 | Zdroj: AVON

Zdraví žen a jejich rodin pro nás bylo vždy prioritou. Na projekty boje proti rakovině prsu jsme věnovali již více než 125 milionů korun. Nyní se celý svět spojil, aby porazil dalšího silného soupeře. Společnost AVON udělá maximum, aby ochránila nejen své zákaznice, ale i jejich rodiny. Z tohoto důvodu oznamujeme přesunutí červnového termínu AVON POCHODU na pozdější termín, který včas upřesníme,“ říká PR ředitelka společnosti AVON Alena Pytlíčková. „Náhradní termín zveřejníme hned, jak to bude možné. Všechny naše další služby stejně jako online nákup našich produktů nejsou ohroženy. Společnost AVON více než 130 let dělá ženám jejich svět krásnější a bude v tom pokračovat i nadále.

Pevně věříme, že se náš běžný i pracovní život brzy vrátí zpět do svých kolejí a opět budeme moci se 100% nasazením bojovat nejen za krásnější, ale i zdravější svět.“ V současné těžké situaci však AVON pomáhá i tak, že do své objednávky na www.avon.cz nyní můžete přidat položku ve formě finančního příspěvku. S každým nákupem tak máte možnost podpořit ženy, které tuto pomoc dnes a denně potřebují. Je možné zvolit 49 Kč, 149 Kč nebo 199 Kč. Děkujeme.