...

... Zdroj: iStock.com

...
...
...
...
...
13
Fotogalerie

Alkohol podle znamení: Kozorozi se hlídají, Beranům rozvazuje jazyk

Dokonce i taková věc, jako je pití alkoholu, může být podmíněna znamením, ve kterém jste se narodila. Co vám daly hvězdy do vínku, pokud jde o alkoholové návyky? Umíte pít, anebo vás alkohol zbavuje zábran, čehož pak litujete?

Pokračování 2 / 13

Beran

...
... | Zdroj: Shutterstock

Berani milují alkoholové dýchánky a rádi se účastní jakékoli akce, kde se pije. Dávají přednost nefiltrovaným pivům a jsou velmi zábavní. Těší je, když se kolem všichni smějí jejich vtípkům, ovšem pozor: Když se Berani napijí, jsou pak nejen vtipní, ale taky otevření. Nerozpakují se říct pravdu, i kdyby byla sebetvrdší. Buďte na to připraveni. Jejich jazyk je v kombinaci s alkoholem ještě ostřejší.

Pokračování 3 / 13

Býk

...
... | Zdroj: Shutterstock

Býci se rádi smějí, a když pijí, všichni se smějí spolu s nimi. Buďte opatrní, protože alkohol v nich uvolní zábrany a oni jsou pak celkem krutí – zejména ke svým nejbližším. Taky dávejte dobrý pozor, kde jsou, protože když Býci holdují alkoholu, jsou extrémně nemotorní a taky tvrdohlaví, takže je jen těžko dostanete do postele. Když pijete s Býkem, radši se s ním taky nepouštějte do hádky. Nedopadlo by to dobře.

Pokračování 4 / 13

Blíženci

...
... | Zdroj: Shutterstock

Blíženci jsou dvě osoby v jedné. Takže si asi umíte představit, jaké to je popíjet právě s nimi. Vedle toho, že pořád mluví, tak se taky může jejich nálada změnit během chvilky. Milují alkoholové párty, protože jsou mistři flirtování a svádění a alkohol jim v tom hodně pomáhá. Jakmile to ale s pitím přeženou, stávají se velmi sentimentální, což bývá nepříjemné hlavně pro ty, kteří jsou střízliví, nebo ty, kteří nedávají emoce moc najevo.

Pokračování 5 / 13

Rak

...
... | Zdroj: Shutterstock

Raci jsou emocionální pijani a taky ti, kteří začnou brečet na podlaze, když se něco nedaří. Pít s nimi tedy není žádná sláva, v jednu chvíli pláčou nad svým životem, druhou pokřikují na barmana, aby jim dolil. Když pijí, nechtějí přestat a kolikrát netušíte, co se chystají udělat nebo provést.

Pokračování 6 / 13

Lev

...
... | Zdroj: Shutterstock

Alkohol je pro Lvy doslova afrodiziakum. Jakmile se napijí, jejich ústa se nezavřou a oni neslezou z tanečního parketu. Popíjení a tanec jsou jejich terapie a klidně protančí a propijí celou noc. Nikdy taky nepřipustí, že už mají dost a měli by toho nechat. Nicméně nemívají kocoviny a zvládají to celkem dobře. Mají rádi odvážné hry, a zatímco ostatní jsou už namol, oni nikdy nepřekročí své hranice.

Pokračování 7 / 13

Panna

...
... | Zdroj: Shutterstock

Panny nejsou velké pijanky, málokdy je vidíte zcela opilé. Jako perfekcionistky dávají přednost spíše domácím mejdanům než klubům nebo barům, ale i tam je můžete po náročném dni najít. Když se přece jen opijí, mohou být vulgární. Jinak nejsou ideálními kumpány pro popíjení, protože se raději drží dál od lidí.

Pokračování 8 / 13

Váhy

...
... | Zdroj: Shutterstock

Máte štěstí, pokud pijete právě s Váhami. Vždycky se totiž snaží, aby se ostatní bavili. Jediné, v čem mají problém, je sebekontrola. Když začnou pít, nevědí, kdy se zastavit, zvláště když jim pivo chutná (a to jim chutná nejvíc). Pod vlivem alkoholu dělají ty největší blbiny, ale nikdy toho nelitují. Všichni to od nich vlastně očekávají.

Pokračování 9 / 13

Štír

...
... | Zdroj: Shutterstock

Štíři jsou vtipní a sarkastičtí. Pokud pijí, milují, když teče alkohol proudem, zejména tequilla. Jejich názory jsou pak břitké a téměř vždy na místě, i když zabolí. Ani trochu je nezajímá, jestli náhodou někoho neurazili. Druhý den o tom maximálně popřemýšlejí, ale neomluví se. Mají tendenci skrývat emoce, takže se nemusíte bát, že byste Štíra našli na baru s uplakaným obličejem.

Pokračování 10 / 13

Střelec

...
... | Zdroj: Shutterstock

Střelci jsou spontánní a jsou pro každou zábavu i špatnost. Rádi a ochotně otestují nový bar nebo vinárnu, aby poznali něco jiného. Někdy dávají přednost pivu, jindy vínu, nebrání se ale ani slivovici, zvláště když jedou na Moravu. Jakmile pijí, jsou velmi bezstarostní, což někdy způsobí, že se dostanou do hádky s jiným pijanem. Potřebujete-li parťáka na alkoholový mejdan, zavolejte Střelci.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh

...
... | Zdroj: Shutterstock

Kozorozi jsou klasikové, pokud jde o pití. Znají své limity a nikdy je nepřekročí. Nechtějí si totiž poškodit svou pověst konzervativního slušňáka. Ovšem to neznamená, že i oni někdy neujedou a pořádně to nerozjedou. Dokážou se aklimatizovat v každé situaci, do níž jsou vtaženi, tedy i v takové, v níž hraje hlavní roli alkohol. Vždy se ale budou zajímat o to, aby se dostali včas a v pořádku domů.

Pokračování 12 / 13

Vodnář

...
... | Zdroj: Shutterstock

Vodnáři, když pijí, to tak trochu přehánějí. Neberou v ten moment život vážně, přehnaně gestikulují a vyprávějí příhody z dětství a snaží se, aby všechno vypadalo ještě zábavněji, než to je. Milují pozornost ostatních a jsou to ti, kteří mají vždy po ruce svůj telefon, aby mohli zachytit ty nejlepší okamžiky. Pozor na to, abyste je nenaštvali, pak mohou být nepříjemní. A vy budete rádi, když zmizíte z jejich zorného pole...

Pokračování 13 / 13

Ryby

...
... | Zdroj: Shutterstock

Ryby jsou extrémní citlivky, které nemají moc velkou toleranci vůči alkoholu. Když začnou, stávají se ale odvážnější a pak už jen hledají důvod, proč si nechat dolít sklenku. Je to až s podivem, ale budou skoro poslední, kdo zůstane v baru nebo na párty. Pozor jen na jejich citlivou povahu, stačí málo a jejich nálada bude pod psa.