Dyzajn market zima 2018

Dyzajn market zima 2018 Zdroj: archiv firem Dyzajn market

Rodinná show Tři oříšky pro Popelku
Chinaski Praha 2018
Jde se na svařák na náměstí
Vánoční trhy na Staroměstském náměstí Praha 2018
Erotický veletrh Erofest Praha
6
Fotogalerie

Akce v prosinci. Vyrazte za hudbou, designem i erotikou ještě za tepla

Vánoce se rychle blíží, ale než se zakousnete do vanilkových rohlíčků a sbalíte kufry na hory, zajděte načerpat tu správnou energii a vánoční inspiraci na tyhle prosincové akce.

Rozhodně do předvánočního času patří spousta dekorací, příjemná hudba, pohádkové příběhy a spousty emocí, vášní a lásky. Kde jinde pohladit svou duši a poladit oko než tady.

1. Vánoční trhy na Staromáku

Kdy: 1. prosince 2018 od 10:00 – 6. ledna 2019 do 22:00

Kde: Staroměstské náměstí i Václavské náměstí Praha

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí Praha 2018
Vánoční trhy na Staroměstském náměstí Praha 2018 | Zdroj: archiv firem

Krásu a atmosféru adventního tržiště v centru Prahy ocenil tentokrát prestižní americký týdeník US News & World Report. Ten je zařadil ve své cestovatelské rubrice mezi deset nejhezčích na světě, takže byste si rozhodně neměli nechat ujít oslavy vánočních svátků v Praze, které se ponesou v duchu tradic a lásky k přírodě, ale zásluhou moderních technologií budou mít nádech 21. století. Centrum metropole se oblékne do přírodních prvků s živými stromky i vůní jehličí a bílé střechy prodejních domků navodí zimní atmosféru. Po celou dobu konání trhů si můžete užít program na velkém pódiu na Staroměstském náměstí. Prodejní domky s širokým produktovým sortimentem budou otevřeny na všech náměstích každý den od 10 do 22 hodin. Některé stánky s občerstvením budou otevřeny denně od 10 hodin až do půlnoci.

Pokračování 2 / 5

2. Rodinná show Tři oříšky pro Popelku

Kdy: až do 31. 12. 2018

Kde: Kongresové centrum Praha

Rodinná show Tři oříšky pro Popelku
Rodinná show Tři oříšky pro Popelku | Zdroj: archiv firem

V režii Filipa Renče uvidíte známé herecké osobnosti včetně dnes již legendárních nejznámějších představitelů princů a králů. Originální rodinná show Tři oříšky pro Popelku vás přenese přímo do notoricky známého pohádkového příběhu nejen prostřednictvím hereckých výkonů známých osobností v čele s Pavlem Trávníčkem, ale také díky jedinečné výpravě s množstvím kostýmů, kouzel a jevištích efektů, jevištní dekorace v podobě rozměrných projekčních panelů, takže iluze je prakticky reálná jako ve filmu. Toto jedinečné spojení s živými prvky včetně opravdových koní na scéně přináší zcela nový a neopakovatelný zážitek umocněný známou hudbou z pera Karla Svobody. Velké obrazovky zaručují, že i ten nejmenší divák uvidí v sále Kongresového centra i ten nejmenší oříšek na scéně.

Pokračování 3 / 5

3. Erotický veletrh Erofest

Kdy: 7. 12. od 10:00 do 8. 12. 2018 do 21:00

Kde: Výstaviště PVA Expo Letňany

Erotický veletrh Erofest Praha
Erotický veletrh Erofest Praha | Zdroj: archiv firem Erofest

Mezinárodní erotický veletrh EROFEST bude nejen o erotice, ale i o módních trendech, plastické chirurgii a dalších souvislostech. Veletrh je cílený jak na jedince, tak i na mladé i starší páry, kteří chtějí poznat novinky ze světa erotických pomůcek. Prezentována bude i plastická chirurgie, vířivky, povzbuzovací a konzumační prostředky, tetování, spodní prádlo i kostýmy. Součástí veletrhu bude i večerní afterpárty plná doprovodného programu.

Hlavní tváří erotického veletrhu je světově uznávaná herečka Tarra White a těšit se můžete na mnoho dalších interpretů. Osahat si budete moci nejnovější erotické pomůcky a vychytávky. Dále se můžete těšit na módní přehlídky značkového spodního prádla, soutěže o ceny, školu svádění, queer zónu, moderní vířivé vany, koktejlové bary a občerstvení, spousty krásných hostesek a svalnatých promotérů a mnoho dalšího.

Pokračování 4 / 5

4. Dyzajn market zima

Kdy: 8. 12. – 16. 12. 2018

Kde: Náměstí Václava Havla a provozní budova Národního divadla

Dyzajn market zima 2018
Dyzajn market zima 2018 | Zdroj: archiv firem Dyzajn market

Dyzajn market je výběrová prodejní výstava autorské tvorby, které se během dvou víkendů zúčastní cca 280 dyzajnérů šperků, doplňků, kabelek a batohů, autorů uměleckých předmětů, porcelánu, dekorací, návrhářů oblečení, hraček nebo papírenského zboží. Součástí akce je bohatý doprovodný program – divadla, kapely, DJs, kreativní dětský koutek a 20 stánků se skvělým jídlem a pitím.

Akce se účastní převážně lokální tvůrci z Čech a Moravy, ale také ze Slovenska, Maďarska, Polska, Německa, Rakouska nebo Ukrajiny. Vstup je zdarma a bez bariér.

Pokračování 5 / 5

5. Chinaski Praha 2018

Kdy: 12. 12. 2018 19:00–22:00

Kde: Forum Karlín

Chinaski Praha 2018
Chinaski Praha 2018 | Zdroj: archiv firem

Jedna z nejpopulárnější českých skupin Chinaski sjezdila v nové sestavě téměř celou Českou republiku, Praze se zatím vyhýbala. V prosinci se tam tak zastaví rovnou třikrát. Kromě dvojáku v domovském Lucerna Music Baru (9. a 10. 12.) kapela 12. prosince vystoupí také ve Foru Karlín, kde na větším podiu fanoušci uvidí větší show.