...

... Zdroj: iStock.com

6 znamení zvěrokruhu, která ke spokojenému vztahu potřebují mazlení

Některá znamení zvěrokruhu si na držení za ruce a objímání tolik nepotrpí, jiná bez nich nemohou žít. Kam patříte vy a váš partner?

Beran

Není divu, že Berani jsou na prvním místě seznamu. Jsou nejen fanoušci mazlení, ale jsou v tom také velcí profíci. Vědí, kam dát ruku, kterého místa se dotknout, takže vám nikdy nic není nepříjemné. Naopak, bude to tak moc příjemné, že nebudete chtít přestat. Berani mají prsty kouzelníka, až vám bude naskakovat husí kůže. A pozor, Beran není jen obyčejný mazel, on je mazel, který se nestydí dávat vám najevo náklonnost i na veřejnosti – v autobuse vás bude držet za paži, bude vás zlehka hladit, v autě držet za ruku či si vám položí hlavu na rameno, když se večer budete dívat na televizi.

VIDEO: Jak být hned od začátku vztahu sám sebou?

Pokračování 2 / 6

Rak

Raci mají rádi nejen mazlení, ale také při něm rádi vedou hlubokomyslné rozhovory. Pro Raka je mazlení způsob, jak někoho důvěrně poznat. Jistě, rád s vámi mluví a hledá nejzranitelnější část, která ve vás je, ale když je v pohodlné atmosféře, pak se k vám přitulí a je naprosto otevřený. Mazlení je pro něj jakási terapie, při níž se odhaluje, protože ho nerozptylují věci, které by mu v tom bránily (například posílání SMS zpráv apod.). V soukromí je Rak uvolněný a ochotný se otevřít. Rak je navíc velkým fanouškem všeho, co obvykle přichází s mazlením, jako je lechtání, smích, líbání a držení se za ruce. Je to opravdu velký medvídek, který miluje mazlení.

Pokračování 3 / 6

Lev

Lidé narození v tomto znamení se rádi mazlí kdekoli, klidně při sledování filmu v kině nebo při divadelním představení. Chtějí prostě vždy ukázat lásku ke svému partnerovi. Lev miluje náklonnost, je fanouškem veřejných dotyků, držení se za ruce, líbání, mazlení a všeho dalšího. Jiní poznávají potenciální partnery sdílením podrobností o sobě navzájem, Lev poznává lidi prostřednictvím dotyků. Miluje pocit, že mu je někdo tak blízký, že se ho může dotknout. Je to také typ člověka, který se po sexu neodtáhne, ale přitulí se. Když se mu nedostává náklonnosti a mazlení od partnera, které potřebuje, může být nevrlý, takže naše rada zní: přitulte se!

Pokračování 4 / 6

Býk

Jazykem lásky Býka je fyzický dotek. Nikdy mu neunikne žádná příležitost mazlit se s partnerem. Jsou velmi romantičtí a milující a mazlení považují za milé gesto při projevování lásky. Býk miluje mazlení, protože se tak může dostat do blízkosti toho, koho miluje. Když se chce mazlit, je velmi šikovný. Je to způsob, jak se k někomu přiblížit, a taky způsob, jak projevit náklonnost kromě pouhého líbání nebo držení se za ruce. Navíc se mu líbí fakt, že mazlení je velmi romantické. Dalším důvodem, proč Býk miluje mazlení, je fakt, že je pro něj důležitou součástí předehry. Když to tedy chce Býk rozjet v ložnici, začne se intenzivně mazlit. Proč si myslíte, že tak rád večer zapíná Netflix? Výmluva, aby se přitulil a vykouzlil erotickou atmosféru.

Pokračování 5 / 6

Váhy

Něžné Váhy se rády mazlí. Jejich mírná povaha je vždy impulsem pro partnera, aby je také pomazlil. Váhy mají rády náklonnost, a pokud jí nemají dostatek, budou si myslet, že jste o ně ztratili zájem. Takže pokud jde o mazlení, rády jsou blízko vás, možná zabalené do deky při sledování filmu nebo u knížky, ale připravené na dotyky. Chcete-li prokázat svou náklonnost k Váhám, udělejte to třeba jen malými věcmi, které zahrnují polibky, držení za ruku, roztomilé objetí zezadu – to všechno Váha miluje. Podobná gesta ale nedělejte na veřejnosti, to Váhy nemusí. A také když nemají náladu, mazlit se jim moc nechce. Budou se mazlit, když na to budou mít chuť, takže někdy vám budou připadat poněkud odtažité.

Pokračování 6 / 6

Kozoroh

Možná vás překvapí, že je toto znamení zvěrokruhu v seznamu největších mazlíků. Ale Kozorozi jsou skvělí v mazlení, jsou totiž velmi napojení na své partnery a rádi s nimi mají fyzický kontakt. Mají ale rádi kontrolu sami nad sebou, a když se s někým mazlí, opravdu neexistuje způsob, jak nad nimi převzít moc. Pokud jde o sex, můžete být dominantní, ale pokud jde o mazlení, to nikoli. Tady jsou mistři oni a oni taky rozhodují o tom, jak dlouho se budou mazlit. Nečekejte, že to vydrží déle než hodinu. Přemýšlejte o Kozorohovi jako o kočce: Když se ho chcete dotknout, dá vám sám vědět. Jinak ho nechte být. Není to tak, že by byl proti náklonnosti, ale raději jen s tím, koho opravdu miluje. Chcete-li se k němu přitulit kdykoli, váš vztah musí být silný a dlouhodobý, jinak to nevyjde.