...

... Zdroj: iStock.com

6 znamení, ze kterých vyzařuje největší charisma. Jste to i vy?

Existují lidé, kteří k sobě bez námahy přitahují ostatní kvůli své zářící osobnosti nebo jedinečnému charismatu. Někteří se doslova narodili s magnetickou osobností, zatímco jiní musí tvrdě pracovat na tom, aby se jim aspoň trošku přiblížili.

Ryby

Ryby mají přirozenou schopnost předávat ostatním pocit bezpečí. Jejich vřelá osobnost vyzařuje jasně jako slunce, což automaticky způsobuje, že je mají ostatní lidé rádi a hledají u nich pozornost, přátelství a lásku. Inspirují také ostatní lidi, aby byli loajální a oddaní tomu, co od života očekávají.

Pokračování 2 / 6

Lev

Lvi jsou jedním z nejpopulárnějších znamení zvěrokruhu. Jejich osobnost okamžitě přitahuje ostatní lidi, kteří touží být jejich přáteli nebo partnery. Jsou velmi charismatičtí a tato kvalita se odráží i v jejich práci. Pokud se rozhodnou, mohou vyhrát cokoli, protože jsou rozkošní. Jen jsou někdy trochu víc diktátorští.

Pokračování 3 / 6

Býk

Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu se rodí s charismatickou a magnetickou osobností. Jsou zábavní a vzrušující. Mají neutuchající smysl pro dobrodružství, který nutí všechny kolem nich, aby se chovali podobně a vydali se stejnou cestou. Vždy mají ty nejlepší nápady a nikdy se s nimi nenudíte.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Váhy

Jejich laskavá povaha jim umožňuje kdykoli někomu pomoct, ale taky někomu udělat radost. Jejich klidné a vyrovnané chování vyvolává v ostatních pozitivní emoce a vyzývá je taky, aby byli i oni k ostatním laskaví. Mají také silnou autoritu, která dává každému jistotu, že mohou být v bezpečí, protože Váhy si dovedou poradit i v situaci, kdy se něco zhorší nebo pokazí.

Pokračování 5 / 6

Beran

Berani jsou nádherní a okouzlující a vydávají ze sebe do všech stran nakažlivou energii, která k nim přitahuje ostatní. Jsou také chytří a zajímaví. Pokud však zatoužíte se od nich trochu odtáhnout, pravděpodobně to skoro nepůjde, protože i oni se rádi drží co nejtěsněji.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Střelec

Střelci jsou extrémně kreativní, a proto se snaží ostatní lidé být v jejich blízkosti, aby od nich načerpali nějaké nové neotřelé nápady. Střelci jsou ochotni podělit se o své myšlenky i pocity s ostatními a dát jim šanci je využít v jejich prospěch. Společnost Střelců dává ostatním záruku, že tu budou vždy, když bude zapotřebí, ať se děje cokoli.

.
. | Zdroj: iStock