.

. Zdroj: Profimedia.cz

6 perfektních přátelských dvojic: Kdo je vaše soulmate?

Každé znamení zvěrokruhu má jedinečnou úroveň kompatibility s jiným znamením zvěrokruhu, pokud jde o přátelství a porozumění. Dokonce existují dvojice, které jsou pro sebe ideální. Které znamení je spřízněnou duší toho vašeho?

Beran a Štír

Štíři jsou svéhlaví lidé, přítel ve znamení Berana jim pomůže stát nohama pevně na zemi a být otevřený novým názorům. Štíři jsou věrní, spolehliví a pečující. Svého věčně zmateného přítele Berana podpoří a v případě potřeby při něm budou stát jako skála.

Video placeholde

Pokračování 2 / 6

Býk a Ryby

Vždy tu budou jeden pro druhého, umí skvěle udržet tajemství a respektovat hranice toho druhého. Chápou se navzájem jako nikdo jiný a nikdy se nezradí.

Video placeholde

Pokračování 3 / 6

Kozoroh a Blíženci

S Blíženci je stejně jako s Kozorohy legrace a věří v opravdové, dlouhotrvající přátelství. Oba pevně věří, že s přítelem je třeba trávit volný čas a také věří v celoživotní přátelství stejně cenné, jako pokrevní svazek.

Video placeholde

Pokračování 4 / 6

Lev a Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce a Lva mají obvykle stejný temperament. Oba jsou silní, mají vlastní názor a rádi žijí život naplno. Každý nový den je pro ně výzvou.

Video placeholde

Pokračování 5 / 6

Váhy a Vodnář

Rádi se baví, užívají si a konzultují své názory na uspořádání společnosti. Jsou to idealisté, tráví hodiny diskusemi a plány, jeden druhého v ničem neomezují. Rak Pannu uklidňuje, ona jeho zas motivuje. Panny potřebují místo, kde klidně spočinou, a pečlivý, systematický a přitom velmi laskavý Rak jim poskytne péči a do jisté míry jejich průraznost a otevřenost obdivuje.

Video placeholde

Pokračování 6 / 6

Rak a Panna

Video placeholde