.

. Zdroj: iStock

.
.
.
....
.
6
Fotogalerie

5 znamení zvěrokruhu, kterým vyhovuje být spíš single než ve vztahu. Patříte k nim?

Samozřejmě to neznamená, že by lidé narození v následujících pěti znameních neměli šanci prožít hezký a láskyplný vztah. Naopak! Pravdou však zůstává, že se do nového vztahu nepoženou bezhlavě. Zajímá vás, jestli vaše znamení zvěrokruhu patří do skupiny těch, kterým nevadí žít single?

Blíženci (22. května-21. června)

Blíženci mají hluboce zakořeněný strach ze závazků, takže jakmile navážou nějaký vztah, začnou se brzo nudit a velmi brzo ztratí zájem. Je jim totiž lépe o samotě. Budovat vztahy je pro vás spíše jen rozptýlení, protože vaše osobnost je velmi nestálá. Pro každého zrozence v tomto znamení bude velmi obtížné najít stabilitu a soudržnost ve vztahu. Velmi často se chováte neočekávaně, což může vaše partnery vykolejit. Vaše osobnost taky druhým znesnadňuje, aby vám důvěřovali a spolehli se na vás.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 5

Střelec (23. listopadu-21. prosince)

Vy jednoduše milujete život na vlastní pěst a vynikáte tím, protože si opravdu ceníte své svobody ze všeho nejvíc. Být v jakémkoli intimním vztahu pro vás znamená určitou formu domestikace. „Zaseknout“ se na jednom místě s jedním člověkem vás vystraší. Nechcete se zavazovat, protože i vztah považujete za něco dočasného. Vy totiž neustále hledáte a toužíte po něčem vzrušujícím v životě, což není v souladu s dlouhodobým vztahem. Chápete totiž, že spojení s jinou osobou v intimním vztahu vás zpomalí a oslabí vaši energii pro další dobrodružství. Nechcete být ukotveni na jednom místě, vy se chcete plavit po moři. Toužíte po svobodě a svobodě i v milostném životě.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 5

Beran (21. března-19. dubna)

Není těžké přijít na to, proč dáváte přednost tomu, abyste byli spíše sami než ve vztahu. Jako Beran jste totiž přirozeně impulzivní. Vaše tendence jednat rychle a vaše očekávání okamžitých výsledků vás samozřejmě zcela přirozeně musí brzdit, pokud jste ve vztahu. V něm totiž musíte zpomalit, a to se vám nechce. Ztrácet čas je něco, co nechcete dělat. Máte pocit, že máte před sebou tolik věcí, které musíte stihnout a udělat, takže si nemůžete dovolit „ztrácet čas“ v romantickém vztahu. Je totiž jisté, že většina lidí s vámi nedokáže držet krok.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Býk (20. dubna-21. května)

Vaše tvrdohlavost je hlavním důvodem, proč je pro vás lepší žít sám než být ve vztahu. Pokud jde totiž o reakci na kritiku nebo opozici, moc dobře to nezvládáte. Je taky notoricky známé, že jste příliš úzkostliví, zvláště tehdy, když ten druhý nesmýšlí stejně jako vy. Vaší preferencí je obklopovat se lidmi, kteří jsou předvídatelní a stabilní, to od nich očekáváte. Ale většina lidí je ze své podstaty nepředvídatelných, a to je jediný důvod, proč žijete raději sami.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 5

Kozoroh (22. prosince-20. ledna)

Vy všechno ve svém životě vsázíte na prospěch, a to je i důvod, proč nechcete být v intimním vztahu. Máte pocit, že váš případný partner vás bude držet zpátky a nedovolí vám jít rychleji kupředu. Vy si přejete získat co nejvíce života sami pro sebe, protože jste velmi ambiciózní. Domníváte se totiž, že vás ostatní jen rozptylují a brání vám být tím, kým chcete být. Pokud nenajdete někoho, kdo se bude snažit vám pomoci a bude ve vás pěstovat vašeho vysoce ambiciózního ducha a respektovat váš prostor, raději se rozhodnete kráčet životem o samotě.

.
. | Zdroj: iStock