..

.. Zdroj: MONETA Money Bank

5 tipů, které oceníte v moderní domácnosti

Hledáte zajímavé vychytávky, které byste doma využili? Na trhu je dnes spousta možností. Nechte se inspirovat tipy, které jsme pro vás našli.  

1. Zatáhněte si svá okna na dálku

Hledáte účinné řešení, jak v domácnosti ovládat světlo, aniž byste museli neustále zatahovat nebo vytahovat rolety? Pořiďte si chytré žaluzie, které jsou výhodné v mnoha ohledech. Můžete je ovládat pomocí aplikace či dálkového ovládání anebo naprogramovat tak, aby samy rozpoznaly, kdy mají stínit a kdy naopak do místnosti vpustit světlo.

2. Chytrý termostat to vyřeší za vás

Rádi byste regulovali teplotu doma i na dálku? Pořiďte si termostat, který budete ovládat pomocí chytré aplikace v telefonu. Pokud nejste zrovna doma, nevadí. Nastavte si přes svou aplikaci úsporný režim a vytápějte tak efektivně a bez zbytečných nákladů.

Tip: Líbí se vám možnosti, jak udělat ze svého bydlení moderní domácnost, ale nevíte, jak vyjdete finančně? Sjednejte si během pár minut online půjčku, kterou můžete využít na cokoliv.

3. Ušetřete čas s výkonnou pánví

Také patříte k těm, kteří by nejraději připravovali více pokrmů naráz a ušetřili tím čas během vaření či smažení? Pořiďte si pánev, která nabízí oddělené sekce, na nichž můžete připravovat více pokrmů současně. Vejce, slaninu, palačinky, vše dáte najednou na stejnou pánev, aniž by došlo ke spojení. Nejen, že budete dřív servírovat jídlo na talíř, ale také nakonec ušpiníte méně nádobí.

4. Vytvořte si domácí wellness

Nechce se vám pravidelně platit vstup do vířivky nebo do sauny, ale nechcete přijít o relaxační a zdravotní benefity, které to přináší? Zařiďte si své vlastní domácí wellness, kde budete si po náročném dni odpočinete. Najděte si svou domácí oázu se vším, co máte rádi. Vybírat si můžete jak infrasaunu, tak i klasickou finskou saunu, které se vyrábí i pro domácí využití. K tomu přidejte vířivku, která zaručuje maximální odpočinek.

5. Ovládněte svou zahradu

Nejen v interiéru si lze zpříjemnit život. Podobné vychytávky se hodí i na zahradu a před dům. Pořiďte si systém zavlažování, který je napojený na chytrou aplikaci v telefonu. Sami si tak nastavíte čas, kdy se zálivka spustí, nebo ho zapnete v případě potřeby. Pomocí chytrých technologií si také snadno navolíte včasné rozsvěcení světel podle své potřeby, třeba před vjezdem do garáže nebo na příjezdové cestě.