.

. Zdroj: instagram

5 fitness blogerek, které stojí za to sledovat na Instagramu

Nejsou to jen celebrity a veřejně známé osobnosti, které můžete sledovat na sociálních sítích. Inspirovat a motivovat v životě vás mohou i fitness blogerky. Které stojí za to? 

Inspirace a motivace. To jsou hlavní důvody, proč se vyplatí na instagramu sledovat některé fitness blogerky. Jenže kdo se v tom má vyznat? Vždyť jen samotný hashtag fitness má více jak 196 milionů odkazů. Máme pro vás tip na těchto pět blogerek, u kterých najdete nejen motivaci, ale také konkrétní recepty a rady.

Pokračování 2 / 6

@natalijejillfit

Natalie Jill si musela sáhnout až na dno, aby se z ní stala fitness trenérka. V jednu chvíli přišla o svého manžela, dům a úspory. Aby uživila sebe i malou dceru, musela do práce na plný úvazek a nadto se jí rozjelo autoimunitní onemocnění. Tedy dost důvodů k tomu, aby začala přibírat. Jednoho dne ale řekla dost a rozhodla se začít cvičit. Za pomoci svých přátel a rodiny se jí podařilo skutečně zhubnout a dnes se fitness a zdravému životnímu stylu věnuje naplno. Má půl milionu sledujících na Instagramu, který plní nejen svými fotografiemi, ale i návody na zdravá jídla. Sledovat ji můžete na @natalijejillfit.

.
. | Zdroj: instagram

Pokračování 3 / 6

@kayla_itsines

Kayle Itsines je teprve dvacet šest let, ale na instagramu má přes sedm milionů followerů a ve světě fitness se už pomalu stává legendou. Její program Bikini Body Guide slibuje six pack za dvanáct týdnů. A skutečně to funguje. Fanynky a její následovnice jí posílají "před" a "po" fotografie, které pak Kayla zveřejňuje. Lepší reklama snad ani neexistuje. Proměny a recepty můžete sledovat na @kayla_itsines.

.
. | Zdroj: instagram

Pokračování 4 / 6

@mynameisjessamyn

I když má "jenom" přes tři sta tisíc followerů, rozhodně stojí za to tuto dámu sledovat. A možná budete překvapená. Jessamyn cvičí jógu, na čemž by nebylo nic divného. Jen ve spojení s tímto sportem si člověk představí spíše ladnou a štíhlou postavu, zatímco Jess je poměrně robustní. Vyučuje jógu a její hodiny jsou otevřeny komukoliv, kdo se chce naučit pozitivnímu přístupu ke svému tělu. A stejný předává i na svém instagramu – sledujte ji na @mynameisjessamyn.

.
. | Zdroj: instagram

Pokračování 5 / 6

@fit.recepty

Tohle je můj asi nejoblíbenější fitness instagram. Už jen proto, že je z našich krajin. Jak jeho název napovídá, najdete na něm recepty na zdravá jídla. Ale nečekejte jen zeleninové saláty. Fit recepty se snaží najít vždy zdravou alternativu nezdravých jídel. Na první pohled tedy vidíte čokoládové brownies, na druhý zjistíte, že jsou ze špaldové mouky, jogurtu a oříšků. Mňam! Další inspiraci najdete na @fit.recepty.

.
. | Zdroj: instagram

Pokračování 6 / 6

@jmenujisepeta

Pokud vám chybí kromě motivace také špetka optimismu, pak si určitě dejte sledování instagramu jmenujisepeta. Příspěvky Petry Elblové jsou plné pozitivní nálady, ale rozhodně nejsou naivní. Často u ní narazíte na recepty na zdravá jídla, která vám pomohou při cestě za vaší vysněnou postavou. Sledovat ji můžete na @jmenujisepeta.

.
. | Zdroj: instagram